A53 telefonumu normalde bilgisayara bağladığımda dosya aktarımı deyince görünürdü ama USB değiştirmeme rağmen ses geliyor ama görünmüyor. Son sürüm Windows 11 Pro kullanıyorum.
A53 telefonumu normalde bilgisayara bağladığımda dosya aktarımı deyince görünürdü ama USB değiştirmeme rağmen ses geliyor ama görünmüyor. Son sürüm Windows 11 Pro kullanıyorum.
Bilgisayara format mı attınız ya da sistemi yeni mi yüklediniz? MTP device driver sorunu var sanırım. Telefonu bilgisayara bağladığınız da aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretli bilinmeyen aygıt şeklinde bir kısım varsa orayı güncelleyin ya da driveri manuel indirip deneyin.
MTP device driver sorunu var sanırım. Telefonu bilgisayara bağladığınız da aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretli bilinmeyen aygıt şeklinde bir kısım varsa orayı güncelleyin ya da driveri manuel indirip deneyin.
Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra Windows'u arka arkaya güncellemeyi deneyin driveri otomatik kendisi halleder, yine işe yaramazsa virüs programı ve güvenlik duvarını kapatıp deneyin. Tabii telefonun Type-C girişini sağlam ve Windows'u lisanslı varsayıyorum.