jackarmis 50

Başarılı
Bilgisayarımı ve PS4'ümü satmaya karar verdim. Aklıma ilk sahibinden.com geliyor ama daha önce hiç satış yapmadım. Dikkat etmem gereken şeyler var mı, daha önce tecrübesi olan kişiler dikkat etmem gereken hususları söyleyebilir mi? İyi niyetliyim, herkese inanırım, dolandırılmak istemiyorum. Ve tek satış yapabileceğim site sahibinden.com mu?

Bilgisayarımı ve PS4'ümü satmaya karar verdim. Aklıma ilk sahibinden.com geliyor ama daha önce hiç satış yapmadım. Dikkat etmem gereken şeyler var mı, daha önce tecrübesi olan kişiler dikkat etmem gereken hususları söyleyebilir mi? İyi niyetliyim, herkese inanırım, dolandırılmak istemiyorum. Ve tek satış yapabileceğim site sahibinden.com mu?

Sahibinden, dolap, Gardrops ve Letgo var bildiğim kadarıyla, site dışında bir yere yönlendirilmemeye çalışın (ben sana iban'ına atayım sen kargola ürünü vs.) elden teslim olmayacaksa (elden teslim olacaksa da işlek bir cadde gibi bir yeri seçin tenha bir yer olmasın 1001 türlü insan var), paketlemeyi güzel yapın yaparken video çekin ve tabii ki ürün çalışıyor diye kanıt olarak da bir videonuz olsun alıcıda ürünü teslim aldıktan sonra test videosu çeksin kargoyu açarken yani en azından benim bildiklerim bunlar.

Hiçbir zaman iyi niyetli olmayın. İyi niyet bir yere kadar iyidir. Kimseye güvenmeyeceksin. Eğer sahibindende satış yapacaksan, Param Güvende ile satışı yapın. Benim size naçizane önerim İstanbul ve çevresindeyseniz SHN İstanbul ve Bakırköy PS oyunu mağazalarına götürebilirsiniz. İsterseniz bulunduğunuz bölgede ikinci el konsol alan mağazaları bir araştırın hemen sahibindene vermeyin. Baktınız istediğiniz fiyatın çok çok altına veriyorlar o zaman istediğiniz fiyat ile sahibindene koyun derim.

Hiçbir zaman iyi niyetli olmayın. İyi niyet bir yere kadar iyidir. Kimseye güvenmeyeceksin. Eğer sahibindende satış yapacaksan, Param Güvende ile satışı yapın. Benim size naçizane önerim İstanbul ve çevresindeyseniz SHN İstanbul ve Bakırköy PS oyunu mağazalarına götürebilirsiniz. İsterseniz bulunduğunuz bölgede ikinci el konsol alan mağazaları bir araştırın hemen sahibindene vermeyin. Baktınız istediğiniz fiyatın çok çok altına veriyorlar o zaman istediğiniz fiyat ile sahibindene koyun derim.
Sağolasın. O param güvende işini araştırayım. PS4 zaten para etmez bilgisayara kıyasla o yüzden dediğin gibi oturduğum bölgeyi gezeyim. Amacım bilgisayarı satabilmek daha pahalı olduğu için. Teşekkür ettim yorum yapan iki arkadaşa da

Sağ olasın. O Param Güvende işini araştırayım. PS4 zaten para etmez bilgisayara kıyasla o yüzden dediğin gibi oturduğum bölgeyi gezeyim. Amacım bilgisayarı satabilmek daha pahalı olduğu için. Teşekkür ettim yorum yapan iki arkadaşa da

Öyle demeyin. Cihazının kozmetik durumu iyiyse kırık çıkığı yok ise minimum satacağınız 7.000 8.000 TL arası. Onun dışında 5.000 TL altına satılmaz zaten. Ben bazen bakıyorum 10 bin 15 Bin'e satan var. Benim mesela PS4'üm 13 yıllık satmaya kıyamıyorum 9.000 TL teklif vermişlerdi satmadım. Ayrıca cihaz kırık değil original nadir bulunan cihazlardan.