NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
BlueStacks denedim olmadı. Wsaapps ile denedim olmadı. Telefonum bozuldu WhatsApp'ı bilgisayara kurmam gerekli. Nasıl yapabilirim? Hep orijinal olmayan WhatsApp hatası veriyor.

1736634111233.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
BlueStacks denedim olmadı. Wsaapps ile denedim olmadı. Telefonum bozuldu WhatsApp'ı bilgisayara kurmam gerekli. Nasıl yapabilirim? Hep orijinal olmayan WhatsApp hatası veriyor.

Eki Görüntüle 114385
Hocam arama motoruna WhatsApp yazın direk sitesinden indirin. BlueStacks ile falan işiniz yok.

Sadece web WhatsApp kurulumu o. Benim telefon numarasıyla sıfırdan kurmam gerekli. Telefonum bozuldu sadece tuşlu telefondan SMS alabiliyorum.
Nasıl yani? Numara herhangi bir telefonda yok mu yani şu anda? Kod falan nereye gidecek o zaman giremezsiniz ki.

Artı -2 Eksi
Son düzenleme:
Hocam arama motoruna WhatsApp yazın direk sitesinden indirin. BlueStacks ile falan işiniz yok.

Nasıl yani? Numara herhangi bir telefonda yok mu yani şu anda? Kod falan nereye gidecek o zaman giremezsiniz ki.

Eğer programın eski gözükmesi umurunuzda değilse, pidgin (açık-kaynak bir yazılım) kurup üzerine WhatsApp plugini yükleyebilirsiniz.

Pidgin: Download Pidgin.
Pidgin WhatsApp plugin: GitHub - hoehermann/purple-gowhatsapp: Pidgin/libpurple plug-in for WhatsApp Web.

Bu uygulama telefon kapalıyken bile WhatsApp sunucularıyla iletişim kurmaya devam edebiliyor.

Eki Görüntüle 114394

Pidgin çalışmadı. Benim WhatsApp'ı direk bilgisayara kurmam gerekli. Herhangi bir şekilde web WhatsApp türevlerini kullanamıyorum.