erdym 62

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Ekran kartımı normalde 1080 ile değiştirecektim fakat @1589 dediklerinden sonra biraz düşündüm ve vazgeçtim. Daha sonra arkadaşımın babası bilgisayarcı ve bana boşta 2060 olduğunu ve benimle takaslayabileceğini söyledi testlerde kart falanda tertemizdi ve ekstra bir fiyat istemedi.

Ben de ona bilgisayarcı olduğundan 3D yazıcımda birkaç şey basmak istiyorum fakat bir bilgisayarcı plastik olarak ne gibi şeylere ihtiyaç duyar bilmiyorum şu an 2 tane açılı ekran kartı sergileyici ve 2 tane de ekran kartı destekleyici bastım bunun dışında neler olabilir?

Yaptığım şeylere örnek görseller:

1734880705569.webp

1734880766558.webp

Tornavidalarını koyabilmesi için printer ile güzel bir düzenleme aparatı basabilirsiniz. Ayrıca büyük ihtimal vardır diye düşünüyorum onda ama bilgisayarları açarken vidaları koyabileceği güzel bir minik kutu vb. gibi bir şey yapabilirsiniz.

Tornavidalarını koyabilmesi için printer ile güzel bir düzenleme aparatı basabilirsiniz. Ayrıca büyük ihtimal vardır diye düşünüyorum onda ama bilgisayarları açarken vidaları koyabileceği güzel bir minik kutu vb. gibi bir şey yapabilirsiniz.

Güzel fikir kendimede yaparım bende vidalarla sorun yaşıyorum.

Yumuşak flament var mı bilmiyorum ama, varsa anakartları koyunca altı çizilmesin diye bir taban yapabilirsiniz.

Bir de aşağıdaki fotoğraftaki gibi vida kategorizeri yapabilirsiniz, küçük hali tabii.
Eki Görüntüle 109358

Var ama ped biraz büyük olacağından aşırı pahalıya patlar tpu ile.