Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 20 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarda takılırken 15 saniye bir müzik çaldı. Arka planda sorunu tarayıcıya yazarken müzik gitti. Neden kaynaklanabilir?
Bilgisayarda takılırken 15 saniye bir müzik çaldı. Arka planda sorunu tarayıcıya yazarken müzik gitti. Neden kaynaklanabilir?
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 20 Temmuz 2025 #2 Michael Scofield dedi: Bilgisayarda takılırken 15 saniye bir müzik çaldı. Arka planda sorunu tarayıcıya yazarken müzik gitti. Neden kaynaklanabilir? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir müzik? Operada varsayılan olarak melodi var. O olabilir.
Michael Scofield dedi: Bilgisayarda takılırken 15 saniye bir müzik çaldı. Arka planda sorunu tarayıcıya yazarken müzik gitti. Neden kaynaklanabilir? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir müzik? Operada varsayılan olarak melodi var. O olabilir.
KS KS Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 20 Temmuz 2025 #3 Uyuyan Sincap dedi: Nasıl bir müzik? Operada varsayılan olarak melodi var. O olabilir. Genişletmek için tıkla... Chrome tarayıcı kullanıyorum, intro müziği gibi sakin bir müzikti.
Uyuyan Sincap dedi: Nasıl bir müzik? Operada varsayılan olarak melodi var. O olabilir. Genişletmek için tıkla... Chrome tarayıcı kullanıyorum, intro müziği gibi sakin bir müzikti.
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.967 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.223 Yer TR 20 Temmuz 2025 #4 Pencere şeklinde sekme açılmış olabilir.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 20 Temmuz 2025 #5 DarthGorsoy dedi: Pencere şeklinde sekme açılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kaçak sitede reklam engelleyici olmasına rağmen çok rastladım. Michael Scofield dedi: Chrome tarayıcı kullanıyorum, intro müziği gibi sakin bir müzikti. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmişi açın son açtığınız sekmelerin hepsini tekrar açın bir bakalım.
DarthGorsoy dedi: Pencere şeklinde sekme açılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet kaçak sitede reklam engelleyici olmasına rağmen çok rastladım. Michael Scofield dedi: Chrome tarayıcı kullanıyorum, intro müziği gibi sakin bir müzikti. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmişi açın son açtığınız sekmelerin hepsini tekrar açın bir bakalım.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.668 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 20 Temmuz 2025 #6 Reklam zararlısı olmasına karşın tarayıcı verilerini silmende fayda var. (Geçmiş, çerezler vs.)
Y ykke21 Çalışkan Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 26 Beğeniler 7 20 Temmuz 2025 #7 Michael Scofield dedi: Bilgisayarda takılırken 15 saniye bir müzik çaldı. Arka planda sorunu tarayıcıya yazarken müzik gitti. Neden kaynaklanabilir? Genişletmek için tıkla... Müzik çalmaya başladığında hangi uygulamalar aktifti?
Michael Scofield dedi: Bilgisayarda takılırken 15 saniye bir müzik çaldı. Arka planda sorunu tarayıcıya yazarken müzik gitti. Neden kaynaklanabilir? Genişletmek için tıkla... Müzik çalmaya başladığında hangi uygulamalar aktifti?
KS KS Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 20 Temmuz 2025 #8 ykke21 dedi: Müzik çalmaya başladığında hangi uygulamalar aktifti? Genişletmek için tıkla... Chrome, GoodbyeDPI, Discord, ETS 2 Uyuyan Sincap dedi: Evet kaçak sitede reklam engelleyici olmasına rağmen çok rastladım. Hocam geçmişi açın son açtığınız sekmelerin hepsini tekrar açın bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk iş bakarım hocam.
ykke21 dedi: Müzik çalmaya başladığında hangi uygulamalar aktifti? Genişletmek için tıkla... Chrome, GoodbyeDPI, Discord, ETS 2 Uyuyan Sincap dedi: Evet kaçak sitede reklam engelleyici olmasına rağmen çok rastladım. Hocam geçmişi açın son açtığınız sekmelerin hepsini tekrar açın bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk iş bakarım hocam.
Y ykke21 Çalışkan Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 26 Beğeniler 7 20 Temmuz 2025 #9 Michael Scofield dedi: Chrome, GoodbyeDPI, Discord, ETS 2 Yarın ilk iş bakarım hocam. Genişletmek için tıkla... Chrome eklenti indirmiş, eklentinin sesi gelmiş olabilir. Discordda eğer sesteyseniz sesden arkaplan müziği açılmış olabilir. Etsden de gelmiş olabilir.
Michael Scofield dedi: Chrome, GoodbyeDPI, Discord, ETS 2 Yarın ilk iş bakarım hocam. Genişletmek için tıkla... Chrome eklenti indirmiş, eklentinin sesi gelmiş olabilir. Discordda eğer sesteyseniz sesden arkaplan müziği açılmış olabilir. Etsden de gelmiş olabilir.
C cakiiiiiii3 Uzman Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 892 Beğeniler 283 20 Temmuz 2025 #10 Bir ara banada olmuştu bu cs2 ekranına girdiğimde bir anda garip bir melodi çalmaya başlamıştı 2 sene oldu sebebini hala bilmiyorum.
Bir ara banada olmuştu bu cs2 ekranına girdiğimde bir anda garip bir melodi çalmaya başlamıştı 2 sene oldu sebebini hala bilmiyorum.