Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaplumbağaseverim

Becerikli
VDS satın aldım ve bağlanmaya çalışmak istediğimde bilgisayarımda mstsc dosyaları yani uzak masaüstü dosyalarının olmadığını fark ettim. Her yeri kontrol ettim ama bilgisayarımda dosyaları mevcut değil. Bu dosyaları yeniden indirebilir miyim ya da 3. bir uygulama mevcut mu bağlanabilmem için? İnternette gelişmiş sürümü olan Remote Control diye bir uygulama gördüm ama şu anda kullanım dışıymış Microsoft Store'da. Bilgisayarıma sırf bu yüzden format atmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

VDS satın aldım ve bağlanmaya çalışmak istediğimde bilgisayarımda mstsc dosyaları yani uzak masaüstü dosyalarının olmadığını fark ettim. Her yeri kontrol ettim ama bilgisayarımda dosyaları mevcut değil. Bu dosyaları yeniden indirebilir miyim ya da 3. bir uygulama mevcut mu bağlanabilmem için? İnternette gelişmiş sürümü olan Remote Control diye bir uygulama gördüm ama şu anda kullanım dışıymış Microsoft Store'da. Bilgisayarıma sırf bu yüzden format atmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows 10 home mi kullanıyorsunuz.

Uzak masaüstü Pro'da var diye biliyorum.

SFC /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bu iki komutu deneyin hocam. CMD'yi yönetici olarak açmalısınız

Bu uygulama sadece bu uygulamaya sahip kişilere bağlanmamı sağlıyor yanlış anlamadıysam denedim ama elimdeki IP adresi ile bir bağlantı sağlayamıyorum.
Büyük ihtimalle windows kurulumunda bir sorun çıkmış yada silinmiş. Yoksa her windowsta uzak masaüstü olması gerekiyor.

Çalıştıra mstsc yazmayı denediniz mi