Makaleler
4
Bilgisayar üzerinden gerek emülatör ile GoW2-3 gerek de GoW ve GoW: Ragnarok oynamak istiyorum. Bağlantı ya da oyun tarafından algılanması sıkıntı yaratmayacak bir oyun kolu önerisi gerek. Bütçe önemli değil, rüştünü ispatlamış bir FP ya da direkt kaliteli bir şey olabilir.

Bilgisayar üzerinden gerek emülatör ile GOW2-3 gerek de GoW ve GoW: Ragnarok oynamak istiyorum. Bağlantı ya da oyun tarafından algılanması sıkıntı yaratmayacak bir oyun kolu önerisi gerek. Bütçe önemli değil, rüştünü ispatlamış bir F/P'ya da direkt kaliteli bir şey olabilir.

GameSir G7 Pro alın, eğer daha güzel görünümlü olmasını isterseniz G7 Pro wuchang veya zenless zone Zero alabilirsiniz.

Servis ağı ve güvenilirlik yeterli. Kağıt üstünde iyi olan bir ürünü sıfır kullanıcı yorumu ve tecrübe ile önermenin bir anlamı yok.

GameSir gayet bilindik, güvenilir bir marka. Xbox kolu üzerinde drift sorunu yaşayanlar fazla. Hall effect teknolojisi ile mıknatıs kullanılarak bu sorunun önüne geçiliyor. Üstüne bir de pil kullanıyor, çağ dışı resmen. Sırf logo var diye asla o para verilmez. GameSir de Xbox ile birlikte çalışıyor bazı modeller üzerinde bu arada.

Servis ağı ve güvenilirlik yeterli. Kağıt üstünde iyi olan bir ürünü sıfır kullanıcı yorumu ve tecrübe ile önermenin bir anlamı yok.
Hiç alakası bile yok. %100 bozuluyor bir kere drift kaçınılmaz. Kullanıma göre süresi değişmekle beraber ortalama 1,5-2 sene içinde drift yapıyor. Sonra garantiye gönderiyorsunuz ve onlar da size yenisini gönderiyor ama o gönderilen de bozuluyor ve garantisi bittiği için elinizde drift problemli gamepad ile öylece kalıyorsunuz. Birebir yaşanmış hikaye bu arada. O yüzden bu dönemde hall effect kullanmayan gamepad alınmaz.

GameSir G7 Pro alın, eğer daha güzel görünümlü olmasını isterseniz G7 Pro wuchang veya zenless zone Zero alabilirsiniz.
G7 Pro oneririrdim ama stok yok. Cyclone 2 bakabilirsin

• 1768480586747.webp

• 1768480599705.webp

Stok problemi yok yaşadığım yerde. Bu iki model arasındaki tek fark alttaki kol tutacağı ve renk midir? Aralarında 30 dolar kadar fark var çünkü. Bir de bunun tasarımı Playstation gibi değil, alışmakta sıkıntı çeker miyim? İlk defa kol kullanacağım çünkü klavye fare için yavaş kalmaya başladım yaş 30'a yaklaştıkça.

Kullanıcı yorumu olmayan ve bilindik olmayan? Dandik Xbox Elite Game padi ile aynı klasta ürüns atıyor 3 kat fiyat aşağısına. 2 tane Xbox gamepadi kullanıyorum. İnanılmaz stick drift ve daha bir sürü problemi var. Aynı fiyata gidip tmr sticks hall effect alınması yerine neden Xbox alınsın?

Stok problemi yok yaşadığım yerde. Bu iki model arasındaki tek fark alttaki kol tutacağı ve renk midir? Aralarında 30 dolar kadar fark var çünkü. Bir de bunun tasarımı PlayStation gibi değil, alışmakta sıkıntı çeker miyim? İlk defa kol kullanacağım çünkü klavye fare için yavaş kalmaya başladım yaş 30'a yaklaştıkça.

Ergonomik olarak bana daha rahat geliyor bu yapı, biraz kullanırsanız alışırsınız. Evet fark olarak daha güzel bir görünüş var, bir de ekstra aksesuar veriliyor. Hala devam ediyorsa 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate var yanında.

GameSir gayet bilindik, güvenilir bir marka. Xbox kolu üzerinde drift sorunu yaşayanlar fazla. Hall effect teknolojisi ile mıknatıs kullanilarak bu sorunun önüne geçiliyor. Üstüne bir de pil kullanıyor, çağ dışı resmen. Sırf logo var diye asla o para verilmez. GameSir de Xbox ile birlikte çalışıyor bazı modeller üzerinde bu arada.

Daha fazla konuyu kirletmeyeceğim, yazacağım tek mesaj bu olacak. Anlatmak istediğimi anlamadınız. GameSir markasına laf eden yok zaten. Sırf bir ürün kağıt üstünde iyi gözükmesi, o ürünün mükemmel ve önerilebilir olduğu anlamına gelmiyor. Marka bazlı değil, ürünlerin uzun kullanım testlerine bakarak yorum yapılması en sağlıklısı. Elinizde kaç tane GameSir gamepad var? Kaç tanesini aktif olarak kullandınız? Daha doğrusu bu modeli aktif olarak kullandınız mı? Cevabı tahmin etmesi zor değil. Forumda sadece link atıp geri kalanını düşünememek kolay olsa gerek.