Merhaba. Windows 11'e geçtiğimden beri bu sorun mevcut. Herhangi bir resmi duvar kâğıdı yaptıktan sonra resmi silersem bilgisayarı bir dahaki açışımda duvar kâğıdı siyah oluyor. Sizde de böyle mi yoksa sadece bende mi bozuk?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Resim silinince genelde duvar kâğıdı kalkıyor. O yüzden belgelere saklıyorum duvar kâğıdımı.
- Makaleler
- 7
Resmi koyup, sildiginizde diskten fotograf bellege atilamadigi icin mantiken fotograf yok olacaktir. Arada yok olmadigi durumlar oluyor ama masaustunuz yenilendiginde er ya da gec yok olacaktir.
Bende de oluyor hocam.Merhaba. Windows 11'e geçtiğimden beri bu sorun mevcut. Herhangi bir resmi duvar kâğıdı yaptıktan sonra resmi silersem bilgisayarı bir dahaki açışımda duvar kâğıdı siyah oluyor. Sizde de böyle mi yoksa sadece bende mi bozuk?
Eskiden olmuyordu.
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Merhaba. Windows 11'e geçtiğimden beri bu sorun mevcut. Herhangi bir resmi duvar kâğıdı yaptıktan sonra resmi silersem bilgisayarı bir dahaki açışımda duvar kâğıdı siyah oluyor. Sizde de böyle mi yoksa sadece bende mi bozuk?
Hocam resmi silerseniz siyah wallpaper olması normal.
Temalarla alakalı bir şeydi temayı değiştirip dener misiniz?
O ayarlarla alakalı durum yok, tüm seçenekleri denemiştim.
Hocam resmi silerseniz siyah wallpaper olması normal.
Windows 10'da silmeme rağmen gitmiyordu, ayrıca Windows 11'i ilk kullandığım zamanlarda da gitmemişti. Bir format sonrası bu hale geldi ben de bana özel sorun sandım, sanırım W11 ile alakalıymış. Cevaplar için teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube