ajansmith

Uzman
Sürücüler silindi sanırım. Nasıl bilgisayarı kurabilirim veya açabilirim? İnternet kafe flash bellekte taktırmıyor veya flaşa Windows yüklemiyor. O bölge seçme ekranında kalıyor oraya gelmeden önce klavye mouse devre dışı oluyor.

İnternet kafeciye vermeyi pek doğru bulmuyorum. Bir sürü flash girmiştir virüs falan olabilir kendim yapmak istiyorum. @Recep Baltaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yok. Intel H55 sanırım.

SteelSeries Rival 3 mouse klavye dandik eskiden kalma avecmiş markası. Intel h55.

Maalesef yok hangi klavye veya mouse iş görür acaba?

PS2 giriş yeri maalesef yok.
Klavye Mouse eğer çok abidik gubidik işlevleri yoksa driver olmadan da çalışır hocam. Ben TV'ye bağlayıp oynuyorum telefon tablet hiç sıkıntı çıkarmıyor. Logitech Rampage, A4Tech gibi markalardan bahsediyorum.

Format USB'si hazırlamak daha iyi olur o zaman. O saçma Windows sıfırlama ekranında hiçbir zaman düzgün driver bulunmaz hocam, normal sorununuz. Olmazsa bilgisayarcıya hazırlatın bir USB, kurduktan sonra virüs vardır diye korkarsanız sistemden kendi elinizle USB hazırlayıp yaparsanız.

Anakartı açıp bakayım mı anakart kasa arkasında gösteriyor zaten içte mı oluyor o.
USB girişlerinin orada olur hocam, yoksa yapacak bir şey yok. Üstte bahsi geçen şeyi deneyebilirsiniz.

Anakartınızda PS2 girişi varsa PS2 klavye ve mouselar halleder.
PS2'ye gerek yok. Windows sürümünün 10 olduğunu sayıyorum, 2018-2019 yılları arasında çıkmış bir klavye mouse görür gibi geliyor. Önemli olan Windows'un fare ve klavye driverlarını görmesi.
Bende Piranha 2325 Klavye Mouse seti var Windows bunları otomatik görüyor.

PS2'ye gerek yok. Windows sürümünün 10 olduğunu sayıyorum, 2018-2019 yılları arasında çıkmış bir klavye mouse görür gibi geliyor. Önemli olan Windows'un fare ve klavye driverlarını görmesi.
Görmesinin sebebi zaten kendi içinde ana sürücüleri olması hocam, sıfırlama işlemi bozuk çalıştığından o sürücüler gelmiyor bazenleri. Tabii denemekten zarar gelmez.

Format USB'si hazırlamak daha iyi olur o zaman. O saçma Windows sıfırlama ekranında hiçbir zaman düzgün driver bulunmaz hocam, normal sorununuz. Olmazsa bilgisayarcıya hazırlatın bir USB, kurduktan sonra virüs vardır diye korkarsanız sistemden kendi elinizle USB hazırlayıp yaparsanız.

USB girişlerinin orada olur hocam, yoksa yapacak bir şey yok. Üstte bahsi geçen şeyi deneyebilirsiniz.
Sıfırladıktan sonra mı görmemiş yoksa sıfırlama esnasında mı görmemiş burası önemli. Sıfırlama ekranında ise şu anda bana da görmez gibi geliyor, ancak başka fare,klavye ile denemekte fayda var. Belki çıkarıp takarsa driverları yükler?

Eğer bu işe yarıyorsa alabilirim sadece fare iş yapar sanırsam ekran klavyesi kullanarak driver falan güncellerim muhtemelen. Hangi mouse kesin işimi görür.

Driverler silinmiş sanırım hocam algilamiyor Windows kurma yerinde.

Anakartı açıp bakayım mı anakart kasa arkasında gösteriyor zaten içte mı oluyor o.
Windows kurma yerinde olduğunu bilmiyordum, o zaman klavye ve fareyi çıkarıp yeniden tak. Belki yeni bir cihaz olarak görüp driveri indirir.

Sıfırladıktan sonra mı görmemiş yoksa sıfırlama esnasında mı görmemiş burası önemli. Sıfırlama ekranında ise şu anda bana da görmez gibi geliyor, ancak başka fare, klavye ile denemekte fayda var. Belki çıkarıp takarsa driverları yükler?

Sanmıyorum hocam, genel klavyelerin sürücüsü olmuyor zaten, Windows'un kendi driverları ile çalışıyor ancak sıfırlayınca bazen o da gidiyor dediğim gibi. Tabii farklı klavye ile denemekten zarar gelmez.

Flaş belleği taktirmiyorlar veya versem siz windowsu yukleseniz dedim onu da kabul etmediler.

Eğer bu işe yarıyorsa alabilirim sadece fare iş yapar sanırsam ekran klavyesi kullanarak driver falan güncellerim muhtemelen. Hangi mouse kesin işimi görür.
Hocam işe yaramaz. Ben sizin kurulum ekranında olduğunuzu bilmiyordum. Sizi masaüstünde sanıyordum kurulum ekranındaysanız paranızı boşuna harcamayın. Bir klavye ve fareyi çıkarıp yeniden takın bakalım.