ajansmith

Uzman
Sürücüler silindi sanırım. Nasıl bilgisayarı kurabilirim veya açabilirim? İnternet kafe flash bellekte taktırmıyor veya flaşa Windows yüklemiyor. O bölge seçme ekranında kalıyor oraya gelmeden önce klavye mouse devre dışı oluyor.

İnternet kafeciye vermeyi pek doğru bulmuyorum. Bir sürü flash girmiştir virüs falan olabilir kendim yapmak istiyorum. @Recep Baltaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. Klavye ve fareyi farklı bir USB portuna takıp deneyin.

Hiçbirinde çalışmıyor.

USB ile telefon bağlantısı için OTG kablosu sipariş ettim, onunla yapmaya çalışacağım flash belleğe Windows yükleyip, umarım olur. Herkese yardımlari ve değerli vakitlerini ayırdıkları için teşekkür ederim iyi Sosyaller.

Farklı port girişlerine taktınız değil mi? Farklı klavye ve Mouse'da yok.

Hiçbirinde çalışmıyor.

USB ile telefon bağlantısı için OTG kablosu sipariş ettim, onunla yapmaya çalışacağım flash belleğe Windows yükleyip, umarım olur. Herkese yardımlari ve değerli vakitlerini ayırdıkları için teşekkür ederim iyi Sosyaller.

USB 2.0 portu olmadığına emin misiniz? USB 2.0 portu olup olmadığından emin olun. Var ise Klavye ve Fareyi USB 2.0 portuna takıp öyle deneyin.

Farklı port girişlerine taktınız değil mi? Farklı klavye ve Mouse'da yok.

USB 2.0 portu olmadığına emin misiniz? USB 2.0 portu olup olmadığından emin olun. Var ise Klavye ve Fareyi USB 2.0 portuna takıp öyle deneyin.

Olup olmadığını bilmiyorsanız ilginç bir yöntem olacak ama Fare ve Klavyeyi tüm USB portlarına sıra sıra takın ve çalıştırmayı deneyin.

Klavye ve mouse devre dışı diyor.

O bölge seçme ekranında kalıyor oraya gelmeden önce klavye mouse devre dışı oluyor.

Kaldı ki BIOS'ta XHCI gibi başka bir ayar da olabilir soruna sebep olan. Ya da USB Legacy ayarı. Yani dört sayfalık tartışmanın sunucunda sorun çözüldü de mi yeni önerilere kapandı konu?

BIOS'a girip USB ayarlarını paylaşır mısın? Şunun gibi bir ayar olabilir:

USB keyboard Support.

Bir sürü internet kafe teknik destek gezdik anormal fiyatlar verdiler. Çoğu içini açacağız dediler sonunda bir tane bulduk yaptık. USB'yi taktı halletti. Neden içini açacağız diyorlar anlamıyorum, sorun donanımsal değil yani. USB ayarı bir bunu buldum hocam.

Dosya Ekleri

• IMG_20240527_171734.webp
    IMG_20240527_171734.webp
    210 KB · Görüntüleme: 67