cagata

Uzman
Laptopum arada mavi ekran veriyor yani RAM'dan şüpheleniyorum. Bazen bütün ışıklar yanıyor ama açılmıyor ve birkaç kez güç tuşuna bastıktan sonra ekrana görüntü geliyor. RAM'e nasıl bir test yapabilirim de RAM'den kaynaklandığını kesin olarak bilebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıya götürdüğümde RAM'ın bir tanesi arızalı, o yüzden oluyor dedi yani bilgisayarcı ne ile test etti acaba? Ayrıca SSD testi de yaptı onda da herhangi bir sorun algılanmadı dedi.
Minidump dosyası paylaşın. Bir daha da o bilgisayarcının önünden geçmeyin.

Minidump dosyası paylaşın. Bir daha da o bilgisayarcının önünden geçmeyin.

Minidump dosyası gözükmüyor ne yaptıysam ama kesinlikle RAM'dan kaynaklanıyor çünkü son 2 haftadır sürekli sabah akşam oyun açık bırakıyorum laptopta ve muhakkak gün içinde 1 ya da 2 kez MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor.

Minidump dosyası gözükmüyor ne yaptıysam ama kesinlikle RAM'dan kaynaklanıyor çünkü son 2 haftadır sürekli sabah akşam oyun açık bırakıyorum laptopta ve muhakkak gün içinde 1 ya da 2 kez MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor.
Bunu söylediğiniz iyi oldu. En iyisi RAM'lerden birini çıkartıp, test edin. Bakalım hangisi takılıyken mavi ekran verecek.