Bilgisayarınızda hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    71
Librewolf kullanıyorum. Gizli, Sade ve Hızlı. Gereksiz abidik gubidik özelliklerle gelmiyor, Firefox'taki Pocket ve Sync özellikleri kapalı, Sıkı Resist Fingerprint ile geliyor. Sıfırdan yerleşik reklam engelleyici geliştireceklerine akıllılık yapıp uBlock Origin'i yüklü getirmişler.
Ben hariç ankette LibreWolf'e oy veren adam gibi adama selam olsun! 🫡

Hocam eğer Opera GX'e geri dönmek isterseniz bu problemi Opera desteğe iletebilirsiniz.

Yok zamanında yaptığım bir hata üstüme yapışmışta kurtulamıyorum gibi hissediyordum o da kanayan yaranın üstüne tuz serpince komple değiştirdim. Artık her yerden fırlayan ışıklardan çok sade ve minimalistliği seviyorum. Sırf bu yüzden korsan temalı dolabımı sattım ah be ben 10 çıkartmalı korsan dolabı özleyeceğim :D

Yok zamanında yaptığım bir hata üstüme yapışmışta kurtulamıyorum gibi hissediyordum o da kanayan yaranın üstüne tuz serpince komple değiştirdim. Artık her yerden fırlayan ışıklardan çok sade ve minimalistliği seviyorum. Sırf bu yüzden korsan temalı dolabımı sattım ah be ben 10 çıkartmalı korsan dolabı özleyeceğim :D
Akşam A Haber'de: "Bir bilgisayar programı adamın hayatını mahvetti" 🤣