S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Selamünaleyküm. Bilgisayar için joystick/konsol arıyorum. Önerebileceğiniz bir model var mı? Ben bir tane buldum, üzerinde PS4/PS5 ve PC için uyumlu olduğu yazıyor ama pek güvenemedim. Gerçekten doğru mu bilmiyorum. Size bir link atsam, uygun olup olmadığını söyleyebilir misiniz lütfen?

Bu tarz ps ya da xbox çakması controllerlara çok güvenemiyorum sağlamlık konusunda bana hemen bozulucaklarmış ya da kötü performans veriyorlarmış gibi geliyor. Benim sana önerim eğer bütçen var ise bilindik markalara yönelmen olur logitech gibi. Direkt olarak orijinal xbox kollarına da bakabilirsin steam'de oyunların çoğu xbox kolunu destekliyor. oynamak istediğin oyunlara göre playstation kollarına da bakabilirsin

Bu tarz ps ya da xbox çakması controllerlara çok güvenemiyorum sağlamlık konusunda bana hemen bozulucaklarmış ya da kötü performans veriyorlarmış gibi geliyor. Benim sana önerim eğer bütçen var ise bilindik markalara yönelmen olur logitech gibi. Direkt olarak orijinal xbox kollarına da bakabilirsin steam'de oyunların çoğu xbox kolunu destekliyor. oynamak istediğin oyunlara göre playstation kollarına da bakabilirsin
Şey nasıl o zaman bir tane daha buldum, Logitech G F710

şahsen hiç kullanmadım fakat bir dönem aşırı popüler bir koldu herkes kullanıyordu. kalite konusunda denilecek laf yok logitech sonuçta bir önceki attığından iyi olduğu kesin. Aynı zamanda mediamarkta yorumları inceleyebilirsin benim gözlemlerime göre halen çok beğenilen bir kol, yorumları çok iyi. Almadan önce yine de araştırmanı ve internetten almanı öneririm. Arızalı çıktığında vesaire iade etmen çok daha rahat olur.

Merhaba arkadaşlar,

Selamünaleyküm. Bilgisayar için joystick/konsol arıyorum. Önerebileceğiniz bir model var mı? Ben bir tane buldum, üzerinde PS4/PS5 ve PC için uyumlu olduğu yazıyor ama pek güvenemedim. Gerçekten doğru mu bilmiyorum. Size bir link atsam, uygun olup olmadığını söyleyebilir misiniz lütfen?

Hocam GameSir Cyclon'e 2 veya 8BitDo falan bakın. Bu tarz kontrolcüler hemen bozulabiliyor. Almışken sağlam alın. GameSir alacaksanız mutlaka standlısını alın. Aradaki fiyat farkı 150 TL falan zaten.

Bu tarz PS ya da Xbox çakması controllerlara çok güvenemiyorum sağlamlık konusunda bana hemen bozulucaklarmış ya da kötü performans veriyorlarmış gibi geliyor. Benim sana önerim eğer bütçen var ise bilindik markalara yönelmen olur Logitech gibi. Direkt olarak orijinal Xbox kollarına da bakabilirsin Steam'de oyunların çoğu Xbox kolunu destekliyor. Oynamak istediğin oyunlara göre PlayStation kollarına da bakabilirsin.

Denemeden bence yorum yapmayın derim.