Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarsız Jailbreak yapılır mı? iOS 17.3 kullanıyorum. (IPA kurmak için Jailbreak yapacağım.)
Bildiğim kadarıyla, hayır.
- Makaleler
- 4
Yapamazsın.Merhaba arkadaşlar, bilgisayarsız Jailbreak yapılır mı? iOS 17.3 kullanıyorum. (IPA kurmak için Jailbreak yapacağım.)
Berkant Yeğen
Başarılı
Uncover i imzalayıp koyan bazı siteler vardı reprovision anti revoke kurup kalıcı hale geliyordu. Ama hemen patlıyor siteler zaten. Bilgisayarla yapıp reprovision kurmak daha kalıcı olur.
Yapamazsın.Merhaba arkadaşlar, bilgisayarsız Jailbreak yapılır mı? iOS 17.3 kullanıyorum. (IPA kurmak için Jailbreak yapacağım.)
IPA kurmak için de JB lazım değil.
Berkant Yeğen
Başarılı
Yanlış bilgi
99 USD ile developer account kurmak çok mantıklı değil. IPA kurduktan sonra da 4 5 gün içerisinde tekrar imzalaman gerek. Yani Türkiye'de yaşıyorsan Jailbreak bulunmaz bir nimettir.
Hayır, sideloadly ile bambam kurup hafta başı autorenewle keyif de yapabiliyorsun. Kim veriyor 99 USD developer hesabına?99 USD ile developer account kurmak çok mantıklı değil. IPA kurduktan sonra da 4 5 gün içerisinde tekrar imzalaman gerek. Yani Türkiye'de yaşıyorsan Jailbreak bulunmaz bir nimettir.
Soruya gelirsek bilgisayardan bağımsız 17.3 sürümüne JB yapamazsın. Bilgisayar olursa .ipa kurabilirsin ama dediğim gibi ama.
Zamanında imzalar açılınca yapılıyordu. 17.3'de yok öyle bir şey.
- Makaleler
- 7
iOS 17.3 için Jailbreak şu an yalnızca eski aygıtlar için var diye biliyorum. Palera1n kullanabilirsin. Onu yapabileceğin aygıtlar da yalnızca bunlarmış:
iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE (1st), iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad 5th, iPad 6th, iPad 7th,iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 1st, iPad Pro 2nd, iPod Touch 6, iPod Touch 7iPad Pro (2nd generation), iPad (6th generation), iPad (7th generation)
iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE (1st), iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad 5th, iPad 6th, iPad 7th,iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 1st, iPad Pro 2nd, iPod Touch 6, iPod Touch 7iPad Pro (2nd generation), iPad (6th generation), iPad (7th generation)
- Makaleler
- 20
iOS 17.3 için Jailbreak şu an yalnızca eski aygıtlar için var diye biliyorum. Palera1n kullanabilirsin. Onu yapabileceğin aygıtlar da yalnızca bunlarmış:
Checkm8 açığı olan cihazlar bunlar. BootROM açığı olduğu için yazılımla kapatılamıyor. Bu nedenle her IOS sürümünde Jailbreak mevcut bu cihazlar için.