Link koyduğumu sanmıştım. Neyse. Evet Vestel Venus. Ben kullanmadım ama çevremden kullanan beş kişi vardı. Üçünün bataryasında erime ve şişme sorunları olmuştu. Diğerleri de gece şarja takıorum 60 iken sabah 35'e düşmüş oluor falan diyorlardı.

Note 7 kronik sorunlu. Ama kasa tasarımında hata vardı. Batarya kısmı bataryadan daha küçük olduğu batarya bükülüyordu. O yüzden patlıyordu.

S7 de kronik sorunlu. Ekranda hata oluyor.

iPhone X zaten her şeyi sorunlu.

Samsung Note Edge sorunlu değil bataryası çabuk bitiyor (kullandım ve hala evde arada açarım).

Huawei'nin eski telefonları çok kasıyor.

iPhone 4'te anten hatası var.

S22 ısınma ve buna bağlı olarak batarya sorunu. Sonradan gelen yazılım güncellemeleri ile bayağı çözdüler ama.
S22'nin en beter olduğu dönemde bile bi' S20 Exynos etmiyordu. 990 arka kapağı çıkarabilecek kadar ileri gidiyordu.
Ki S20'den de daha beter cihazları da gördük. Snapdragon 810 dönemine gidelim mesela. Az daha LG G4'ü yok ediyordu. Çok örnek var kısaca.
Rakiplerinden kötü bataryaya sahipti diye kronik demek de doğru değil nitekim. Her zayıf bataryaya sahip cihaza sorunlu damgası yapıştırılmamalı. Düşük mAh + Samsung dökümü yonga kullanan her cihaz kronik sorunlu demektir bu.

Note 7 kronik sorunlu. Ama kasa tasarımında hata vardı. Batarya kısmı bataryadan daha küçük olduğu batarya bükülüyordu. O yüzden patlıyordu.

S7 de kronik sorunlu. Ekranda hata oluyor.

iPhone X zaten her şeyi sorunlu.

Samsung Note Edge sorunlu değil bataryası çabuk bitiyor (kullandım ve hala evde arada açarım).

Huawei'nin eski telefonları çok kasıyor.

iPhone 4'te anten hatası var.

Hocam Huawei'nin güncelleme olarak bir rezilliği vardı. Mesela eski telefonlara P10'a HarmonyOS veriyorken P20 Lite'a vermemişti.

LG G3 ve General Mobile GM8 klasik durduk yere kendi Android sistemini silip mavi ekran hatası vermesi ile meşhurdur.

Galaxy Note 7 ise batarya patlamaları ile meşhurdur.

LG G4 ise anakart sorunlarıyla meşhurdur.

Samsung Galaxy Wonder ise yazılımsal sorun olan bildirim panelini açtıktan sonra dokunmatik ile kapanmaması ile meşhurdur. Paneli kapatmak için geri tuşuna basmak gerekiyordu.

Samsung Galaxy A71 (SM-A715F) en karşılaşılan ve kronik problemi şarj soketi proble miydi, 2 senede 2 kez şarj soketi değiştirmeme de sebep oldu...