Nasıl başlasam bilmiyorum, yaşım 19 ve işsizim. Cepte para kalmadı, artık ben de tecrübe olarak başlamak istiyorum. Hem de harçlık gelir falan. Deneyim olarak stajyerlik yaptım, lise zorunlu, o da olur mu bilmem ama 19 yaşındaki birine iş ne önerirdiniz? Yorumlarınızı bekliyorum, depresyona girdim parasızlıktan. Bilişim teknolojilerinden mezunum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
İşsiz gençler kulübüne hoşgeldin. Bilişim camiasında iş bulmak artık bayağı zor.Yorumlarınızı bekliyorum, depresyona girdim parasızlıktan.
İşsiz gençler kulübüne hoş geldin. Bilişim camiasında iş bulmak artık bayağı zor.
Bilişimden zaten bulamam hocam o gitti direk bende artık önüme bakmak istiyorum.
Bilişimden zaten bulamam hocam o gitti direk bende artık önüme bakmak istiyorum.
Ne iş olursa çalışmaktan başka şansın yok. En azından İŞKUR'u takip et.
Ne iş olursa çalışmaktan başka şansın yok. En azından işkur'u takip et.
Bugün hesap açtım hocam az baktım da umarım bulabilirim market hakkında yorumunuz nedir veya AVM de lcwaki, flo gibi yerler annem oraya görüş dedi.
@kaiserK market olabilir. Flo falan olur. Yeter ki birine gir. Ama iş bulma garantisi şu zaman da bulursun diyemem.
Sağ olun hocam ameliyatım yüzünden 1.5 aydır evdeydim para da gitti falan bir görüşmem iyi olacak sanırım.
şalgam_lover 4
Üyecik
Nasıl ya bugün meslekte bilişim kazandım gerçekten öyle mi mtokla bir yere girilebilir diye biliyorumİşsiz gençler kulübüne hoşgeldin. Bilişim camiasında iş bulmak artık bayağı zor.