Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Yazın 2-3 ay boyunca biraz para kazanmak amacıyla bir işe girmeyi planlıyorum. Sağlık sorunlarımdan ötürü yoğun fiziksel aktivite gerektiren işler yapamıyorum maalesef; güçlü birisi değilim, çok ağır şeyler taşıyamam.

Aklımda birkaç şey var:
TAB Gıda şubelerinde kasiyer veya başka bir alanda çalışmak.
Ucuz bir motor alıp kuryelik yapmak.
Komi veya garson olarak çalışmak.

Başka önerileriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda çalıştığım firmada görevim kurye alımı ile ilgili. Maalesef 18 olmadan hiçbir firma sizi kurye olarak alamaz. Hem firmalar istemiyor hem de "genç işçi" sayılacağınızdan dolayı "Riskli" meslek olduğundan yasalar müsaade etmiyor.

Son düzenleme:
Şu anki çalıştığım firmada görevim, kurye alımı ile ilgili. Maalesef 18 olmadan hiçbir firma sizi kurye olarak alamaz.
Teşekkür ederim bilgi için.

Şu anda çalıştığım firmada görevim kurye alımı ile ilgili. Maalesef 18 olmadan hiçbir firma sizi kurye olarak alamaz.
Esnafa sorayım derdim ama düzgün para veren bulabileceğimi sanmıyorum. Asgari ücret için tek şansım TAB Gıda sanırım; oranın çalışma şartları da çok iyi değil ama bakacağız artık.

Yazın 2–3 ay boyunca biraz para kazanmak amacıyla bir işe girmeyi planlıyorum. Sağlık sorunlarımdan ötürü yoğun fiziksel aktivite gerektiren işler yapamıyorum maalesef; güçlü birisi değilim, çok ağır şeyler taşıyamam.

Aklımda birkaç şey var:
Tab Gıda şubelerinde kasiyer veya başka bir alanda çalışmak.
Komi veya garson olarak çalışmak.

Başka önerileriniz varsa bekliyorum.

Garsonluk eğer bilinen bir yerdeysen çok zor. Günlük 50k adım çıkardığım oluyordu. 2 ayda 5 6 tane pantolon eskittim. Önermem

TAB Gıda'da sadece kasiyer olarak çalışmayı unutun. İşe girerken bana da öyle diyorlardı 4-5 sene önce. Önermiyorum.
Resmî olarak başka bir işte çalışabileceğimi sanmıyorum. En azından 1-2 ay çalışıp biraz para kazansam yeterli olacaktır. Ne demek istediğinizi anlıyorum tabii ki.

Resmî olarak başka bir işte çalışabileceğimi sanmıyorum. En azından 1-2 ay çalışıp biraz para kazansam yeterli olacaktır. Ne demek istediğinizi anlıyorum tabii ki.
Mesainize falan çökmeye çalışıyorlar. Ben buna izin vermeyip kavga çıkarttım aldım o parayı fakat mide bulandırıcı yani. Popeyes'e falan girmeyin bari, inanılmaz pis.

Şimdi şöyle, Tab gıdada çalışırsan direkt kasiyer olamazsın. Önce mutfaktan başlarsın.

Tab gıda'da sadece kasiyer olarak çalışmayı unutun. İşe girerken bana da öyle diyorlardı 4-5 sene önce. Önermiyorum.

Belirtilmiş bu pardon :D

Ben 1 aylığına çalışmıştım. Masaları düzenleyen kısmı(lobi) gerçekten özenerek yapıyordum. Çıkmak istediğimde müdür kalmak istersem beni özellikle sadece lobiye koyabileceğini belirtmişti. Lobi görece daha kolay bir kısım.