Hocam galericinin bize verdiği eksper raporunda bu işte boyalı değişen işlemli olarak işaretlenen şema oluyor ya orası yoktu bizde bir sorun yoktur diye aldık çünkü aracın dıştan hiç sorunu yoktu. Bende eve gelince sağ ön tekerin yamuk olduğunu fark ettim kaputu bir açtım far ayakları kırık çamurluk vidaları farklı renk araçla araba gri renk vidalar beyaz. Sonra direkt babama ilettim bu durumu babamda direkt galericiyi aradı böyle böyle diye anlatınca adamda benim de haberim yoktu abi gibisinden konuşmaya başladı aracı tekrar alacağını ama 30 bin TL gibi bir rakam aşağısına alırım dedi bizde kabul ettik çünkü aracı biz ileride satamazdık yalan söylemeye gerek yoktu. Bu şekilde kurtulduk araçtan.
Geçmiş olsun biraz masraflı bir ders olmuş ama bu konularda babanızın oğluna dahi güvenmeyin kafanıza yatan bir ekspertize aracı gösterin.

Selamünaleyküm dostlar, bugün babamın bulduğu bir aracı satın al satışı falan hallettik Satıcı yani galerisi babama aracın önceden büyük bir kazaya karıştığını söylemedi daha doğrusu ilanda yazmıyordu aracı satışını alana kadar ekspertiz raporunu ben göremedim daha yeni baktığımda araç sag ön taraftan çok sağlam kaza yemiş airbagler işlemli şase işlemli ön taraf değişmiş Full yani şu anda ne yapacağımızı bilmiyoruz satıcıyı aradı babam açmadı tekrar arayacak şimdi 1 senedir biriktirdiğimiz parayı bağladık araca kafa yemek üzereyim bende. Şu anda ne yapmalıyız? Galeri geri alır mı aracı ayıplı mal çünkü.
Geçmiş olsun bir dahakine ekspere götürürsünüz başka yapabilecek bir şey yok.