Teoride iyi bir getiri kazanacak olsanız ve kuralına göre de oynasanız cart curt maddesini referans göstererek gene iptal edebilirler. Firma kendini zarara uğratacak her eylemi hükümsüz kılabiliyor. Alınacak riske değmiyor bu yüzden.

Penaltı kararından sonra millet 1 en fazla 2 dakika oyalanmış zaten.

Sen iddiayı oynadığında o ceza sahasında faul oldu mu? 2 dakika üzerine ekle eğer sen oynadığında o ceza sahasında faul olmamıştıysa yapacak neyin var bilemem bu bir kumar sitesi ama şikayetvara detaylıca 1-2 dakika geciktiğini belirteler dakika-saniyeleri belirterek şikayet et. İlgilenmezler de en azından karnelerinde olumsuzluk olsun.

Ben zaten haksız kazanç elde edip etmemene kızmam. Sistemsel olarak öyle gözüküyorsun.Eki Görüntüle 167670

Cevap için teşekkür ederim dostum. Bana gelen mailde 20:10:28 ile 20:11:54 zaman aralığında oynanan oyunlara ilişkin tahminler, oyun kurallarının 11. madde 12. fıkrası gereğince geçersiz olup oran bir (1.00) olarak değerlendirilmiştir. Lakin ben 20:10:18 de oynamışım. Bana attıkları mailde doğru değil açıkçası.

Son düzenleme:
Online yasal siteler bunlar. Ben oynuyorum arada bir. Dedigin tamamen yanlis bilgi. O parayi vermeme sebepleri belirtilmis o saat araliginda oynanan maclar iptal edilmis. Sanirim arkadas canlı iddia oynamis. O canli iddia da sıkca oluyor bizim ulkede. Avrupayi bilmiyorum nasil isliyor. Ama su var bunlarin denetlendigine falan inanmiyorum. O ayri bir konu.
Canlı iddia genellikle denetleniyor anlık olarak. Bu denetlemeler sırasında sıklıkla oranlar kitlenirken burada kitlenmemiş. Hatta küçükken babama maça gidip orada canlı iddia oynamasını söylerdim denetleme olduğunu bilmeden.