Binaya gelen Turknet GigaFiber kutusu ne zaman aktif olur?

Teşekkürler hocam binada altyapı mevcut fakat TurkNet cidden ayrıcalık umarım isteyen herkesin binasına ulaşırlar.
Sanırım Çağlayan bölgesindesiniz. Orada çalışma birkaç haftadır devam ediyor. Muhtemelen en fazla 4 hafta içinde aktif olacaktır diye düşünüyorum.

Hocam dönüş oldu mu?

1 hafta - 2 ay arası değişiklik gösteriyor, benim internet 3 gün sonra gelmişti.

Hocam kullanıyor musunuz yeni çalışma yaptıkları bölgelerde bazen bağlantı sorunları olabiliyormuş.
Kentsel dönüşüm bölgelerinin birinde olduğum için ve kablolar çatılardan aktarıldığı için (çünkü Türk Telekom altyapı yeraltı kanallarını kullanmasını izin vermiyor +siyaset) sorunlar olabiliyor ama kentsel dönüşüm başlamadan önce problemim yoktu.

Güncelleme:

Arkadaşlar merhaba tekrardan, bugün kabloyu kutuya bağlamaya geldiler. Ay sonuna kadar aktif olacak dendi.

Bayağı hızlı ilerledi gibi geldi bana.

Dosya Ekleri

• turknet kutu.webp
    459,2 KB · Görüntüleme: 25
Güncelleme:

Arkadaşlar merhaba tekrardan, bugün kabloyu kutuya bağlamaya geldiler. Ay sonuna kadar aktif olacak dendi.

Bayağı hızlı ilerledi gibi geldi bana.

Bizim burada da 15 Temmuz'da aktif oldu, direkt aynı gün geçiş yaptık.

Güncelleme için konuya mesaj atmayı unutmuşum, siz yazınca gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…