Sanırım Çağlayan bölgesindesiniz. Orada çalışma birkaç haftadır devam ediyor. Muhtemelen en fazla 4 hafta içinde aktif olacaktır diye düşünüyorum.Teşekkürler hocam binada altyapı mevcut fakat TurkNet cidden ayrıcalık umarım isteyen herkesin binasına ulaşırlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Bizim burada 2 hafta önce kabloları bağladılar, kablolar bağlandıktan 2-3 gün sonra da her binaya kutu koydular.
2 gün önce de konu hakkında TurkNet'e destek kaydı bırakıp bilgi istedim. Destek kaydını oluşturduktan 30-40 saniye sonra telefon çaldı. Arayan kişi konuyu altyapı birimine ilettiğini ve 2-3 gün sonra konu hakkında geri dönüş sağlayacaklarını söyledi. Şimdiye kadar geri dönüş olmadı ama.
Hocam dönüş oldu mu?
1 hafta - 2 ay arası değişiklik gösteriyor, benim internet 3 gün sonra gelmişti.
Hocam kullanıyor musunuz yeni çalışma yaptıkları bölgelerde bazen bağlantı sorunları olabiliyormuş.
Tri
Çalışkan
Kentsel dönüşüm bölgelerinin birinde olduğum için ve kablolar çatılardan aktarıldığı için (çünkü Türk Telekom altyapı yeraltı kanallarını kullanmasını izin vermiyor +siyaset) sorunlar olabiliyor ama kentsel dönüşüm başlamadan önce problemim yoktu.Hocam kullanıyor musunuz yeni çalışma yaptıkları bölgelerde bazen bağlantı sorunları olabiliyormuş.
- Makaleler
- 5
Kutunun koyulması, hattın aktif olması, kuruluma gelinmesi 1 haftadan kısa sürmüştü bizde.Hocam kullanıyor musunuz yeni çalışma yaptıkları bölgelerde bazen bağlantı sorunları olabiliyormuş.
Sizin mahallenizde altyapı vardı, sokağınızda yoktu. Bu sebepten dolayı sizde kısa sürdü.Kutunun koyulması, hattın aktif olması, kuruluma gelinmesi 1 haftadan kısa sürmüştü bizde.