PKK ve Hamas, ikisi de bölücü terör örgütüdür.

Konunun detayına girmeyeceğim, iş çıkılmaz hâle girmesin. Zaten üstte birkaç defa bu konu üstüne tartışma çıkmış. Boşuna konunun kilitlenmesine, ceza almaya gerek yok.

Yani sizin karşınızdaki üye de yanlış bir bilgi verse, ona da aynısını diyecektim.

Ben objektif açıdan, yanlış bilgi vermemeniz konusunda sizi uyarmıştım. Örgütün yorumunu yapmak kişilere kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun detayına girmeyeceğim, iş çıkılmaz hâle girmesin. Zaten üstte birkaç defa bu konu üstüne tartışma çıkmış. Boşuna konunun kilitlenmesine, ceza almaya gerek yok.

Yani sizin karşınızdaki üye de yanlış bir bilgi verse, ona da aynısını diyecektim.

Ben objektif açıdan, yanlış bilgi vermemeniz konusunda sizi uyarmıştım. Örgütün yorumunu yapmak kişilere kalmış.

Benim anlatmak istediğim şey şu: 70'lerden 90'lara kadar Hamas, medya tarafından terör örgütü olarak tanınmış.

Benim anlatmak istediğim şey şu; 70'lerden 90 lara kadar Hamas, terör örgütü olarak tanınmış medya tarafından.

Medya tarafından böyle tanımlanmış olması, devlet düzeyinde de o tanıma ulaştığının kanıtı değildir.

Bir Alman medyası için de PKK terör örgütü olabilir ama sonuçta baktığınız zaman Almanya Devleti PKK'yi bir terör örgütü olarak tanımlamıyor.

Fıkra bundan ibaret.