Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu bilgiden emin misiniz? Üreticiye göre değişken olabilir çünkü daha önce bileşenleri takılı sistemde bu özelliği kullandım.İşlemci yokken BIOS güncellemek için kullanılıyor. İşlemci varken BIOS güncellenemiyor o porttan. Onun dışında normal kullanabilirsin.
kliibapz
Yetkin
Ben denedim olmadı. Gigabyte B650M Gaming X AX anakart. Sonra araştırıp işlemci yokken aktifleştiğini öğrendim. Diğer portlar üzerinden BIOS güncelliyorum bu yüzden.Bu bilgiden emin misiniz? Üreticiye göre değişken olabilir çünkü daha önce bileşenleri takılı sistemde bu özelliği kullandım.
Şimdiye kadar o porttan işlem yapan kimseden işlemcinin sökülü olması gerektiğini okumadım.Ben denedim olmadı. Gigabyte B650M Gaming X AX anakart. Sonra araştırıp işlemci yokken aktifleştiğini öğrendim. Diğer portlar üzerinden BIOS güncelliyorum bu yüzden.
Meraklandığım için yapay zakaya sorduğum soruda verilen cevap:
Bu özellik var ise işlemci olmadan da BIOS üzerinde işlem gerçekleştirilebilir diyor. Bu cavaptan anladığım şey normalde bu işlemin işlemci takılı iken yapıldığı.
Yine de işlemci taklı iken sorun çıkması halinde yazmış olduğunuz şey dikkate alınmalı ve işlemci sökülerek de denenmeli.