Hocam ökaryot için DNA doğrusal yapıdadır mesela. Neden verme ihtiyacı duymamışlar ki?

Anladım hocam.

Bu zeduvanın kitabındaki bilgi.

Burada da sormuşlar ama bilgim yok.

La harbici yeni kampta yok bayağı baktım geçen senekinde vardı. O zaman en iyisi @seeraddar hocamın dediği gibi yapmak. Bu gidişle ben açacağım biyoloji kanalı.🙂

İşte hocam eksik bilgi istemediğimden bende böyle düşünüyorum.

Ha bu arada 4 4'lük testlerde eski basımda bazı hatalı sotular vardı neden çıkmıyor diye dertlenmeyin. Önceden uyarıyım dedim.

Açın hocam kalite artsın. Kendi yayın evlerini kurdu diye kalite düşürmüş hepsi, zeduva kitap önermiyorum.

Kalmamış artık. Çoğu kanalda eksik bilgi gördüm geçen sene. MEB kitaplarından sorular ile konu öğreniyordum resmen. Harbi zorlasalar yamulcak öğrenciler.

Ha bu arada 4 4'lük testlerde eski basımda bazı hatalı sotular vardı neden çıkmıyor diye dertlenmeyin. Önceden uyarıyım dedim.

Kalmamış artık. Çoğu kanalda eksik bilgi gördüm geçen sene. MEB kitaplarından sorular ile konu öğreniyordum resmen. Harbi zorlasalar yamulcak öğrenciler.
Hocam galiba bende bugün fark ettim soru çözünce 😃

MEB'i bulamadım hocam sorun olmazsa link atar mısınız? O zaman gerek yok yani konu anlatımı kitabına.

%100 tam bir şey yok. %100 bir kaynak olsa adam izlenme kasamiyacak %100 bir kamp olsa adam kitap satamiyacak. Piyasa böyle maalesef. Ben olsam kamptan ilerleyip mebleri çözüp not alıp geçerdim.