Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 17 Ağustos 2024 #11 Bende de oluyor. Farkındalık yaşamak gibi. Sanki hayatın anlamını çözmüşsün.
KS KS Atatürkçü Kız Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 257 Beğeniler 142 Yer İzmir 17 Ağustos 2024 #12 Utku92 dedi: Bende de oluyor. Farkındalık yaşamak gibi. Sanki hayatın anlamını çözmüşsün. Genişletmek için tıkla... "Bu nasıl var?, Şu an nasıl yazıyorum?" vb. şeyler. Oluyor mu sende de?
Utku92 dedi: Bende de oluyor. Farkındalık yaşamak gibi. Sanki hayatın anlamını çözmüşsün. Genişletmek için tıkla... "Bu nasıl var?, Şu an nasıl yazıyorum?" vb. şeyler. Oluyor mu sende de?
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.815 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 17 Ağustos 2024 #13 Atatürkçü Kız dedi: "Bu nasıl var? Şu an nasıl yazıyorum?" vb. şeyler. Oluyor mu sende de? Genişletmek için tıkla... O kadar değil de ama var gene de. Belki de yaşadığımız hayat o kadar iyi olmadığı içindir. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2024
Atatürkçü Kız dedi: "Bu nasıl var? Şu an nasıl yazıyorum?" vb. şeyler. Oluyor mu sende de? Genişletmek için tıkla... O kadar değil de ama var gene de. Belki de yaşadığımız hayat o kadar iyi olmadığı içindir.
Ryua Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 19 Beğeniler 4 27 Ekim 2024 #14 Atatürkçü Kız dedi: Mesela bir anda nasıl yaşıyorum, nasıl insanım, nasıl görüyorum vs. gibi şeyler oluyor. Sorgulama gibi bir şey ismi var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Bazen otururken aklımdan geçiyor acaba gerçekten mi yaşıyorum yoksa zihnim bana tamamiyle bir oyun mu oynuyor?
Atatürkçü Kız dedi: Mesela bir anda nasıl yaşıyorum, nasıl insanım, nasıl görüyorum vs. gibi şeyler oluyor. Sorgulama gibi bir şey ismi var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Bazen otururken aklımdan geçiyor acaba gerçekten mi yaşıyorum yoksa zihnim bana tamamiyle bir oyun mu oynuyor?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.526 Çözümler 70 Beğeniler 5.491 Yer Haddonfield, Illinois 27 Ekim 2024 #15 Ryua dedi: Bazen otururken aklımdan geçiyor acaba gerçekten mi yaşıyorum yoksa zihnim bana tamamiyle bir oyun mu oynuyor? Genişletmek için tıkla... Düşünüyorsun öyleyse gerçekten yaşıyorsun.
Ryua dedi: Bazen otururken aklımdan geçiyor acaba gerçekten mi yaşıyorum yoksa zihnim bana tamamiyle bir oyun mu oynuyor? Genişletmek için tıkla... Düşünüyorsun öyleyse gerçekten yaşıyorsun.
Ryua Uzman Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 19 Beğeniler 4 27 Ekim 2024 #16 Michael MYERS dedi: Düşünüyorsun öyleyse gerçekten yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ya düşünmek de bir hayalden ibaretse?
Michael MYERS dedi: Düşünüyorsun öyleyse gerçekten yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ya düşünmek de bir hayalden ibaretse?