Detaylar
Kim cevapladı?KökBilgi
Uzman
Bir dakika bu yanlışta bir doğruluk var.
Aklın egemen olduğu bir sistemde kişisel alanlarıma girilmeden yönetilmek isterdim. Dini umurumda değil, insan olmayı öncelik edinsin yeter.
- Makaleler
- 1
Atatürk'ün yönettiği bir Türkiye'de. Siyasetten çok anlamam, sadece şeriattan nefret ediyorum ve Atamı seviyorum.
The_Turk
Başarılı
Ben çok dindar değilim. Hatta alkol içerim ama dincileri seviyorum. Dinciler bu ülkeyi kalkındırmak için çok şey yaptılar. Özellikle savunma sanayisinde. CHP zihniyetinin ülkeye kazandıracağı bir şey yok.Bir dakika bu yanlışta bir doğruluk var.
Aklın egemen olduğu bir sistemde kişisel alanlarıma girilmeden yönetilmek isterdim. Dini umurumda değil, insan olmayı öncelik edinsin yeter.
KökBilgi
Uzman
Dindarları mı seviyorsun yoksa din satan dincileri mi? İkisi birbirinden farklı. Halkından aldığı parayı dinozorlara yatıran, yetmeyip FETÖ'ye Ankara'yı parsel parsel satanlara ses çıkarmıyorsan; Apo'yu idam edilmekten kurtaranları destekliyorsan hız kesmeden desteklemeye devam et. O savunma sanayisini ABD'ye bağlayarak mı geliştirmek istiyorsun? Al sana sevdiğin kişilerden şu anki ahvale dair bir video var. Kendi elinle kendini boğmaya devam et.Ben çok dindar değilim. Hatta alkol içerim ama dincileri seviyorum. Dinciler bu ülkeyi kalkındırmak için çok şey yaptılar. Özellikle savunma sanayisinde. CHP zihniyetinin ülkeye kazandıracağı bir şey yok.
Son düzenleyen: Moderatör: