@sbbo bu yaza doğru son sezonu tamamlayacaklar sanırım. Belki bitirdikten sonra baştan başlarım. O şekilde daha güzel olabilir.
2004 ile 2012 serisini izlemiştim ama 2016 serisini daha izlemedim hocam. Demek bu sezon son sezon ha. 111.bölüm de Kurosaki Isshin'in taştaşlı olduğunu tüylerim dikenli izlemiştim.

Bir animeye bağlı kaldığınız ve sürekli sarıp izlediğiniz anime var mı? Naruto'dan başka anime izleyemiyorum. Ne kadar istesem de başka anime izleyemiyorum. Kız arkadaşım şöyle anime keşfettim, böyle anime keşfettim diyerek iştahlı iştahlı anlattıığında ben Naruto diyorum. Kafama bir gün bir şey geçireceğini hissetmiyor değilim.

Benim Naruto fanatiklik;

Eki Görüntüle 23637

Öyle 300-500 bölümlük animeleri açıkçası kaldıramıyorum. Sevdiğim bir animenin yeni sezonu çıkarsa, tüm bölümler yayınlandığı gibi atlıyorum.

Bir ara K-on! izlemiştim bir ay aklımdan çıkmamıştı o sayılır mı?

Öyle 300-500 bölümlük animeleri açıkçası kaldıramıyorum. Sevdiğim bir animenin yeni sezonu çıkarsa, tüm bölümler yayınlandığı gibi atlıyorum.

Bir ara K-on! izlemiştim bir ay aklımdan çıkmamıştı o sayılır mı?
Ben Lise 1'deyken Madara dirildi. Üniversiteye başladım Madara öldü. O kadar uzun sürdü :D Normalde uzun animeler beni de sarmıyor. Naruto sarıyor ama nedense :D Ortaokulda da Naruto izliyordum. Öğretmen oldum hala Naruto izliyorum.

Benim hiç aklımdan çıkmıyor olan o işte :D

@sbbo Son raddeye geldi gücü ama kullandığını göremedik. Sona saklıyorlar elemanı.
Isshin mi? Ichigo mu?

Bazen vakit öldürmek için tekrar izlediğim yapımlar oluyor, kimi yapımlar da yaşa ve bilgi birikimine bağlı olarak tek izlemeyle oturmuyor.

İzlemediğim 20 küsür anime kalmış, bir bu kadar da eski filmler vardır. Bazı yapımları tekrar izlemem normal bence. 😀