menbiga
Başarılı
Bizim oradan en az 5 kere geçiyorlar.Sabah başlıyorlar akşama kadar. Birde şunu farkettim,Parti'nin seçim arabaları diğerlerine göre extra baslı. Resmen gümbür gümbür ses çıkıyor.
Bizim oradan en az 5 kere geçiyorlar.Sabah başlıyorlar akşama kadar. Birde şunu farkettim,Parti'nin seçim arabaları diğerlerine göre extra baslı. Resmen gümbür gümbür ses çıkıyor.
Sanmıyorum değerli arkadaşlar. Bu dayı her şeyin farkında gibi diğer dayılardan farklı. Diğer dayılar zam'mı AKP yapmadı kafasında geziyorlar. Fakat bu dayı her şeyin farkında ve Zam'mın kimin yaptığını idrak etmiş durumda bu sevindirici bir haber. Diğer dayılarında inşallah aklı başına gelir.
Sabah başlıyorlar akşama kadar. Bir de şunu fark ettim,Parti'nin seçim arabaları diğerlerine göre extra baslı. Resmen gümbür gümbür ses çıkıyor.
Hayır caddeden geçersiniz anlarım, ama ara sokaklardan ne istiyorsunuz. Yine her yeri parti bayrakları ile doldurmuşlar.Bizim sokaktan hep "Irmağının akışına ölürüm Türkiyem" diye son ses evi sallıyorlar ya.![]()
Hayır caddeden geçersiniz anlarım, ama ara sokaklardan ne istiyorsunuz. Yine her yeri parti bayrakları ile doldurmuşlar.
Partiden bağımsız Dombra gerçekten güzelŞu seçim arabalarına tav olan var mı acaba ya? Bir hayal ediyorum. Dombra müziği çaldı diye AKP'ye falan oy veriyor. Normal şartlarda mümkün değil ama bizim ülkede olma ihtimali yüksek maalesef.. Boş israf, boş masraf tamamen.
Dombrayı çalan kalbimi de çalarHocam, siz güzel bulduysanız o zaman kesin oy verilir.(!)![]()