Merhaba modemden gelen 1 adet 5 metrelik Ethernet kablom var, bir de elimde 1 metrelik Ethernet kablosu var. Benim iki bilgisayarıma 1 Ethernet'ten internet bağlamam gerekiyor. 5 metre olan Ethernet kablosunu soyup diğer 1 metrelik kabloyu uç uca renkleriyle bağlayıp iki girişten de internet alabilir miyim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
O şekilde olmaz. Ethernet Switch gerekiyor. Bir de onun için özel aparat görmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam Amazon'dan görmüştüm.
O şekilde olmaz. Ethernet Switch gerekiyor. Bir de onun için özel aparat görmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam Amazon'dan görmüştüm.
Windows 7
Yetkin
Modem kutusunda sanki öyle bir şey görmüştüm aparat gibi birdakika hemen bakayım Yener abi.
@Windows 7, o dediğiniz de olmaz. O kutu, telefon ve interneti beraber kullanmak için.
Windows 7
Yetkin
@Windows 7, o dediğiniz de olmaz. O kutu, telefon ve interneti beraber kullanmak için.
Evet öyleymiş gerçekten.
Tamam çözdüm Yener abi, 1 metrelik kabloyla bir tane daha 1metrelik kabloyu birleştireceğim, benim ilk kasama yetişiyor, ikinci kasaya da 5 metrelik kabloyu vereceğim, çok teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sanırım öyle bir şey yaptım.
Bu mu Yener hocam?
Bu mu Yener hocam?
Son düzenleyen: Moderatör:
@TırcıDerler, buna benzer. Resimdeki Ethernet bölücü diye geçiyor biliyorum. Aynı anda iki cihaz sıkıntı gözüküyor. Bunların bir de içinde devre olanları vardı. Onlar da biraz daha tuzlu.
Hocam aklıma bu geldi açıkcası doğrudur.@TırcıDerler, buna benzer. Resimdeki Ethernet bölücü diye geçiyor biliyorum. Aynı anda iki cihaz sıkıntı gözüküyor. Bunların bir de içinde devre olanları vardı. Onlar da biraz daha tuzlu.
Linkteki olan tiplerden. Bunlar PC üzerinden USB ile de beslenebilir. Dediğim gibi biraz tuzlu.
EkmekArasiSSD
Uzman
İhtiyacınız switch direkt. Ancak bölücü almayın yoksa 2 cihaz da kullanımda sorunlar yaşayabilir. Switch almanız iyi olur. TP-Link marka switch öneririm. Uygun ve gayet güzel iş görür.
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion