Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba modemden gelen 1 adet 5 metrelik Ethernet kablom var, bir de elimde 1 metrelik Ethernet kablosu var. Benim iki bilgisayarıma 1 Ethernet'ten internet bağlamam gerekiyor. 5 metre olan Ethernet kablosunu soyup diğer 1 metrelik kabloyu uç uca renkleriyle bağlayıp iki girişten de internet alabilir miyim?

Çözüm
O şekilde olmaz. Ethernet Switch gerekiyor. Bir de onun için özel aparat görmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam Amazon'dan görmüştüm.
@Windows 7, o dediğiniz de olmaz. O kutu, telefon ve interneti beraber kullanmak için.

Evet öyleymiş gerçekten.

@Windows 7, o dediğiniz de olmaz. O kutu, telefon ve interneti beraber kullanmak için.

Tamam çözdüm Yener abi, 1 metrelik kabloyla bir tane daha 1metrelik kabloyu birleştireceğim, benim ilk kasama yetişiyor, ikinci kasaya da 5 metrelik kabloyu vereceğim, çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sanırım öyle bir şey yaptım.

O şekilde olmaz. Ethernet Switch gerekiyor. Bir de onun için özel aparat görmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam Amazon'dan görmüştüm.

1732649036067.webp

Bu mu Yener hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyacınız switch direkt. Ancak bölücü almayın yoksa 2 cihaz da kullanımda sorunlar yaşayabilir. Switch almanız iyi olur. TP-Link marka switch öneririm. Uygun ve gayet güzel iş görür.