Ortaokuldan tanıdığım bir arkadaşım var, bugün uzun süreden sonra İnstagram profili karşıma çıktı ve tarzının çok değiştiğini gördüm. Saçını tas kafa yapmış, kaşlara çizik atmış ve hikayelerine baktığımda arkaya koyduğu müziklerin çoğu 01 dizisinin müziği. Ben bu çocuğu önceden tanıdığımda gayet eli yüzü düzgün, aile terbiyesi almış, kolejde okuyan biriydi. Bir insan neden böyle şeylere özenir elit biriyken? “Seni ilgilendirmez” diyen olursa, beni gayet ilgilendirir. Kendi hallerinde istedikleri gibi takılabilirler ama asıl sorun bu tarz insanlar başkalarını rahatsız ediyor. Yaşadığım şehir Teksas'tan beter olduğu için böyle tiplerle çok sorun yaşadım ve çoğu zaman ucuz kurtuldum.
Hani sen doğuştan tehlikeli bir mahallede büyürsün ve ister istemez bu tarz ortamlarda bulunursun anlarım, ama okuduğu okul kolej olup zengin semtte yaşayan gençlerin böyle şeylere özenmesi çok toksik geliyor.
Hani sen doğuştan tehlikeli bir mahallede büyürsün ve ister istemez bu tarz ortamlarda bulunursun anlarım, ama okuduğu okul kolej olup zengin semtte yaşayan gençlerin böyle şeylere özenmesi çok toksik geliyor.