Uranos

Üstün
Yer
Adana
Ortaokuldan tanıdığım bir arkadaşım var, bugün uzun süreden sonra İnstagram profili karşıma çıktı ve tarzının çok değiştiğini gördüm. Saçını tas kafa yapmış, kaşlara çizik atmış ve hikayelerine baktığımda arkaya koyduğu müziklerin çoğu 01 dizisinin müziği. Ben bu çocuğu önceden tanıdığımda gayet eli yüzü düzgün, aile terbiyesi almış, kolejde okuyan biriydi. Bir insan neden böyle şeylere özenir elit biriyken? “Seni ilgilendirmez” diyen olursa, beni gayet ilgilendirir. Kendi hallerinde istedikleri gibi takılabilirler ama asıl sorun bu tarz insanlar başkalarını rahatsız ediyor. Yaşadığım şehir Teksas'tan beter olduğu için böyle tiplerle çok sorun yaşadım ve çoğu zaman ucuz kurtuldum.

Hani sen doğuştan tehlikeli bir mahallede büyürsün ve ister istemez bu tarz ortamlarda bulunursun anlarım, ama okuduğu okul kolej olup zengin semtte yaşayan gençlerin böyle şeylere özenmesi çok toksik geliyor.

Aileleri tarafından destek görenlerin topluma virüs gibi yayılması daha kolay, ailesi desteklemediği halde böyle olanlar ise genelde sosyal çevresinden ötürü olur. Kızlar bir anda ilgilenmeye başlar (bazı kızlar neden kekolardan hoşlanıyor diye basit bir arama yapabilirsiniz), arkadaş çevresi ile daha iyi anlaşır çünkü onlara uyum sağlamıştır, "aslan kardeşim" gibi aptal saptal övgülere maruz kalır vs. vs. Bunların alıcısı çok yani anlayacağın.

Aileleri tarafından destek görenlerin topluma virüs gibi yayılması daha kolay, ailesi desteklemediği halde böyle olanlar ise genelde sosyal çevresinden ötürü olur. Kızlar bir anda ilgilenmeye başlar (bazı kızlar neden kekolardan hoşlanıyor diye basit bir arama yapabilirsiniz), arkadaş çevresi ile daha iyi anlaşır çünkü onlara uyum sağlamıştır, "aslan kardeşim" gibi aptal saptal övgülere maruz kalır vs. vs. Bunların alıcısı çok yani anlayacağın.
Bir kere bende tuttuğum takımın tribün grubuna katılmıştım, küçükler büyüklere yalakalık yapıyor. Büyüklerde küçükleri dediğiniz gibi “aslan kardeşim” diye paylaşıp manipüle ediyor. 1-2 ay sıkayım dişimi dedim ama ortamı hiç beğenmedim ayrıldım. En iyisi münferit tribüncü olmak, kimseye yaranmaya ihtiyacım yok benim.