Söz konusu komşu hâlâ bizim evde :D Bu akşam değiştiririm o zaman şifreyi.

Ama gelip benden şifreyi isterken ben bilgisayar başındaydım ve internette takılıyordum. Nasıl bir yalan uydurabilirdim ki :D?

Hocam yalan uydurmayı ben mi öğreteyim? İnternet gerektirmeyen oyunlar var mesela, ya da film/dizi izliyorum diyebilirsin. :D

İnternet size ait olduğu için siz de ifadeye çağrılırsınız. Gerekirse kötü olun ama gene de Wi-Fi şifresini vermeyin. Sonradan uğraşmaktan iyidir ve ortalama internetin aylığı 200-300 TL. Bir gün, dışarıda menü yemek yemesin de kendisine internet alsın.

Ayrıca misafirin cihazında zararlı yazılım varsa senin ağına da bulaşabilir. Bu yüzden modeminden misafir ağı oluştur ve o ağın erişimini kısıtla.

Şifreyi değiştirdim arkadaşlar, hem de aşırı zor bir şey yaptım 😅 Ve aklıma Wi-Fi şifresi isteyene vermemek için bir taktik geldi.

Modem arayüzünden M.A.C filtresi açtım ve sadece bizim evimizdeki cihazları ekledim. Bundan sonra Wi-Fi isteyen olursa, şifreyi doğru girse bile hatayla karşılaşır. Ve ben de işin içinden sıyrılmış olurum 🫠

Şifreyi değiştirdim arkadaşlar, hem de aşırı zor bir şey yaptım 😅 Ve aklıma Wi-Fi şifresi isteyene vermemek için bir taktik geldi.

Modem arayüzünden M.A.C filtresi açtım ve sadece bizim evimizdeki cihazları ekledim. Bundan sonra Wi-Fi isteyen olursa, şifreyi doğru girse bile hatayla karşılaşır. Ve ben de işin içinden sıyrılmış olurum 🫠
Onun yerine şifreyi bir harf eksik / yanlış söyleseydin?