E ne güzel, okulun 5M önünde bomba ile patlatsan okul saldırısı yapmıyorsun normal bir saldırı oluyor. Yahudi aklı buna da bir çözüm buldu!

Sen! Majesteleri sayın bakanımız şehimiz hazreti Yusuf tekin hazretleri hakkında nasıl böyle konuşursun. Kendisi başını secdeden kaldırmaz haa! Vallahi istese öğretmen atamalarını meleklere bile yaptırır. O istiyor ki MEB memurları kazansın!

Bu arada bununla beraber bir kaşar daha varmış, o kaçmış. Öğretmenlerin daha okula gelmeden bıçaklamaya başlamışlar. 1’i kritik, 2’si orta-ağır olmak üzere olaydan etkilenen 8 yaralı bulunmaktadır.

Bu arada bununla beraber bir kaşar daha varmış, o kaçmış. Öğretmenlerin daha okula gelmeden bıçaklamaya başlamışlar. 1'i kritik, 2'si orta-ağır olmak üzere olaydan etkilenen 8 yaralı bulunmaktadır.

Planlı yapmışlar demek ki, ifade alsalar konuştururlar. Birilerini belirlemişler kafalarında onlara saldırmışlar. Bu sırada okul güvenliği halay çekiyormuş herhalde.

Liyakatsiz kadrolarla verilen eğitimin sonucu.
Buna katılmıyorum demiyorum ancak evde ailenin eğitemediğini biz okulda eğitemiyoruz inanın. Ailelerin bizi yetiştirdiği gibi yetişmiyor çoğu. Tramvay beklerken durakta çocuk pet şişeyi raylara attı, annesi "Ama Ayaz yere çöp atmıyoruz. Konuşmuştuk bunu." dedi ve telefonuna döndü. Çocuk ceza almadı, çöp yerde kaldı. Bu ailenin çocuğunu nasıl eğitebiliriz ki?
Yanlış anlaşılmasın sadece aile suçlu demeke istemiyorum ama durum da böyle..

Liyakatsiz kadrolarla verilen eğitimin sonucu. Çocukların ne ruhsal ne de bedensel sağlığı ile ilgilenen kimse yok. Zaten doğru düzgün eğitim verilmiyor, aileler de çocuklarını tamamen boşladı. Gördükleri vakalardan da etkileniyorlar, ben de yaparım diyorlar.

Canım ülkemin ne insanı iyi ne de öğretmenleri çok nadir kaldı adam gibi seven eğiten öğretmenler.

Buna katılmıyorum demiyorum ancak evde ailenin eğitemediğini biz okulda eğitemiyoruz inanın. Ailelerin bizi yetiştirdiği gibi yetişmiyor çoğu. Tramvay beklerken durakta çocuk pet şişeyi raylara attı, annesi "Ama Ayaz yere çöp atmıyoruz. Konuşmuştuk bunu." dedi ve telefonuna döndü. Çocuk ceza almadı, çöp yerde kaldı. Bu ailenin çocuğunu nasıl eğitebiliriz ki?
Yanlış anlaşılmasın sadece aile suçlu demeke istemiyorum ama durum da böyle..
Hocam işte sorun o. Evde eğitim yok, okulda eğitim yok, çocuklar kendi kendilerine ne yaparlarsa yapsınlar şeklinde yetiştiriliyorlar. Evde eğitim almamış çocuk okula zaten uyum sağlayamıyor. Benim de ufak kuzenlerim var, üç kardeşler. Biri ilkokul, biri ortaokul biri de lisede ve kesinlikle en kötü durumda olanı en küçüğü. Çocuğun eline 8 aylıkken telefonu tutuşturdular, hiç bir şey öğretmediler, yaptığı hiç bir şeyden ceza almadı; şimdi de şımarık, ilkokul derslerinde bile başarısız bir çocuk oldu. Bin kere söyledim böyle çocuk yetiştirilmez diye, aldığım tepki "çocuğun olsun sen yetiştir, biz laf geçiremiyoruz, öyle kolay değil" oldu. Ailelerde de okullarda da genel bir boş vermişlik hakim.

Sen! Majesteleri sayın bakanımız şehimiz hazreti Yusuf tekin hazretleri hakkında nasıl böyle konuşursun. Kendisi başını secdeden kaldırmaz haa! Vallahi istese öğretmen atamalarını meleklere bile yaptırır. O istiyor ki MEB memurları kazansın!
Harakiri yapmaya gidiyorum!