Açıkçası R6S'den ben beklediğimi bulamadım. Warzone desek de benim cihaza destek vermemişler@1589 Warzone ve R6S globale dağıtılsın o zaman göreceğim onları.
Detaylar
Kim cevapladı?Peak2Core 3
Başarılı
PUBG'de 1900 saatim var sarıyor aslında ama farklı alternatiflere yönelmek istiyorum. Warzone denedim fakat biraz karışık geldi. R6 var kütüphanemde onu da denedim o da biraz yavaş oyun. Tavsiye edebileceğiniz oyun var mıdır? Warzone'a şans vermeli miyim? Sarar mı? Teşekkürler şimdiden.
COD gibi bir ciddi olması gereken oyunda pembe hello kitty skinlerini görmek gerçekten inanılmaz.Tencent kostüm ve desen tasarlayan firmadan fazlası değil, bu tür abuk sabuk işlerle de oyunu yeniden pazarlamaya çalışıyorlar.
COD Multiplayer da aynı işi yapıyor, artık oyuncuların çok oyunculu oyun beklentileri değişti.
Warzone gereksiz bir oyun şahsen. Battle royale olmak zorunda değilse Insurgency: Sandstorm, Hell let Loose veya Squad önerebilirim. Zor oyunlardır ama PUBG'ye göre.PUBG'de 1900 saatim var sarıyor aslında ama farklı alternatiflere yönelmek istiyorum. Warzone denedim fakat biraz karışık geldi. R6 var kütüphanemde onu da denedim o da biraz yavaş oyun. Tavsiye edebileceğiniz oyun var mıdır? Warzone'a şans vermeli miyim? Sarar mı? Teşekkürler şimdiden.
- Makaleler
- 7
Unreal Engine 5'e geçerler, sonra oyunda FPS'ler düşer vs.
Azalır zaten zaman içinde oyuncu sayısı.
Azalır zaten zaman içinde oyuncu sayısı.
- Makaleler
- 9
Öyle demeyin hocam. Warzone bir defa deneyin. Karışık falan değil. Sayısız FPS oyunu oynadım ama bu kadar iyi silah hissi olan oyunu görmedim ben. Ateş ederken resmen mouse titriyor. Skinler konusuna gelirsek. Biraz haklısınız biraz haksız. Bu tarz skinler oyunun yapısını bozuyor ama adamlar normal asker skini getirse kim alır ki? Default skinler zaten asker skinleri. Biraz mantıklı böyle yapmaları.Warzone gereksiz bir oyun şahsen. Battle royale olmak zorunda değilse Insurgency: Sandstorm, Hell let Loose veya Squad önerebilirim. Zor oyunlardır ama PUBG'ye göre.
Warzone şans verin tekrar. Gelmiş geçmiş en iyi silah hissi var ve aşırı hızlı bir oyun. Karışık falan değil. 3-4 el atsan mantığı oturtuyorsun.PUBG'de 1900 saatim var sarıyor aslında ama farklı alternatiflere yönelmek istiyorum. Warzone denedim fakat biraz karışık geldi. R6 var kütüphanemde onu da denedim o da biraz yavaş oyun. Tavsiye edebileceğiniz oyun var mıdır? Warzone'a şans vermeli miyim? Sarar mı? Teşekkürler şimdiden.
O silah hissini ben oynadığım oyunlardan alıyorum zaten. Warzone oynadım ben de bu arada ama çok kötüydü bana Bi garip geldi yani amaçsız, koşturuyoruz bir yere gidiyoruz orada ara sahne çıkıyor bizi helikopterde kandırıp öldürüyorlar sonra oyun bitiyor bir daha girince aynıları tekrarlanıyor.Öyle demeyin hocam. Warzone bir defa deneyin. Karışık falan değil. Sayısız FPS oyunu oynadım ama bu kadar iyi bir silah hissi oyunu görmedim ben. Ateş ederken resmen mouse titriyor. Skinler konusuna gelirsek. Biraz haklısınız biraz haksız. Bu tarz skinler oyunun yapısını bozuyor ama adamlar normal asker skini getirse kim alır ki? Default skinler zaten asker skinleri. Biraz mantıklı böyle yapmaları.
- Makaleler
- 9
Hocam Battleground oyunu yani. Tekrara düşmeyen FPS rekabetçi oyun yok hem. En kaliteli olanda bile aynı şeyleri yapıyorsunuz tekrar tekrar. Önemli olan zaten silah hissi çeşitliliği vs.O silah hissini ben oynadığım oyunlardan alıyorum zaten. Warzone oynadım ben de bu arada ama çok kötüydü bana Bi garip geldi yani amaçsız, koşturuyoruz bir yere gidiyoruz orada ara sahne çıkıyor bizi helikopterde kandırıp öldürüyorlar sonra oyun bitiyor bir daha girince aynıları tekrarlanıyor.
- Makaleler
- 1
Asyalıların çoğu oyunu benzer şekilde saçma güncellemelerle çöktü. Adamların amacını anlayamıyorsun bir zamandan sonra. Wolfteam de benzer şekilde yok oldu gitti, mükemmel bir oyundu bozulmadan önce.
- Makaleler
- 9