Nintendo Wii 2025 Edition. Yok ama olsaydı alırdım kesinlikle. Bende siyah kasa var bir tane. Görüntü kalitesi vs günümüze göre geri kalıyor. Sırf günümüze uygun çözünürlükte görüntü verecek şekilde yeniden üretseler satın alma tuşuna kafa atarım.

Nintendo Wii 2025 Edition. Yok ama olsaydı alırdım kesinlikle. Bende siyah kasa var bir tane. Görüntü kalitesi vs günümüze göre geri kalıyor. Sırf günümüze uygun çözünürlükte görüntü verecek şekilde yeniden üretseler satın alma tuşuna kafa atarım.

Switch'ler varken çok bir anlamı kalmadı olacaksa da PS Vita TV gibi tutmayabilir, riske girmezler bence.

Saf bir oyun deneyimi sunmasını, 60 FPS kısıtlamasına karşın güzel grafiklerle iyi optimize edilmiş oyunlar oynatmasını ve özel oyunları olmasını beklerim. Ayrıca gelecekte artık Hibrit konsolların gelmesini istiyorum ki modlama seçeneğimiz de olmalı veya en azından farklı marketlere erişebilelim.

Hocam Bakın Bluetooth versiyonları 5.0 ve üzeri cihazlar kullandım hem kulaklık hemde telefon, bilgisayar vs vs. Yani gecikme hissedilmeyecek kadar az.
Bluetooth 5.3 cihazlar kullanıyorum gamepad'de gecikme yok ama kopmalar ve 2-3 metre sonrasında gecikmeler çok kolay oluyor.