Listemdeki birkaç tanesini birileri söylemiş.

ETS 2 demek istiyorum. Bana göre çok daha güzel bir simülasyon haline gelebilir çünkü. Önce o dekor gibi duran ufacık şehirleri büyütürdüm, ayar oluyorum o şehirlerin küçüklüğüne.

Command & Conquer: Red Alert 3 ve tüm Command & Conquer serisi.
Command & Conquer serisini ben de yapmak ya da yapabilmek isterdim.

Serinin remastered yapılacağı duyurulmuştu ve ilk serilerden olan oyunlar remastered oldu ama diğerleri ne olacak belli değil.

Şu an bu konuda; Generals Zero Hour da Contra 009 (seri) modu, Rise of the Reds modu vb. bir sürü modlar var. Bunları duydunuz mu?

Half-Life serisi ve Portal serisi diyeceğim ama bu oyunlara remake geleceğine aramızda para toplayıp Valve'a verelim de oyunların üçüncü serisini yapsın. :(

Bunların dışında kesinlikle GTA 4 ve LOTR serisi.

Mount&Blade: Warband olurdu büyük ihtimal.

Eki Görüntüle 57570

Sadece single oynayış olması da cabası. :rolleyes:
Bence Bannerlord bildiğin remake, hiçbir şey eklemediler Warband'ın grafiklerinin artmış hali oldu resmen...

Half-Life serisi ve Portal serisi diyeceğim ama bu oyunlara remake geleceğine aramızda para toplayıp Valve'a verelim de oyunların üçüncü serisini yapsın. :(

Bunların dışında kesinlikle GTA 4 ve LOTR serisi.
Şahsi fikrim bu serilerin remake almaması gerektiği ya, oldukları gibi güzeller. Half-Life zaten Black Mesa ile en oyun dünyasının en iyi remastered'ını aldı bence.