Tövbe estağfurullah, Roblox niye gitti acep? Nasıl bir ters durum olabilir hükümetin menfaatlerine karşı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin sizin paranıza ihtiyaci yok bunu bilin. Çocuklarımızı o iğrenç yerlerden uzak tutacağız bu yasakların arkasındayız ve devletimizi hükümetimizi tebrik ederim umarım ileride daha çok böyle haberler gelir.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
O yüzden mi yurt dışından turist istiyorsunuz, o yüzden mi sağlık turizmi yapıyorsunuz o yüzden mi havalimanlarında dolarla eş değerde su satıyorsunuz, o yüzden mi tatil yerlerinde fahiş fiyatlara eşya satıyorsunuz, o yüzden mi turist lafını duyunca daha çok para almaya çalışıyorsunuz, o yüzden mi Araplara arsa satıyorsunuz, say say bitmez.Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin sizin paranıza ihtiyaci yok bunu bilin. Çocuklarımızı o iğrenç yerlerden uzak tutacağız bu yasakların arkasındayız ve devletimizi hükümetimizi tebrik ederim umarım ileride daha çok böyle haberler gelir.
Bu ülkeye en çok zararı veren, çocukları kuran kurslarında ve tarikatlarda, orda burda istismar eden sizin zihniyetiniz. O yüzden palavralarını kes de uza.Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin sizin paranıza ihtiyaci yok bunu bilin. Çocuklarımızı o iğrenç yerlerden uzak tutacağız bu yasakların arkasındayız ve devletimizi hükümetimizi tebrik ederim umarım ileride daha çok böyle haberler gelir.
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin sizin paranıza ihtiyaci yok bunu bilin. Çocuklarımızı o iğrenç yerlerden uzak tutacağız bu yasakların arkasındayız ve devletimizi hükümetimizi tebrik ederim umarım ileride daha çok böyle haberler gelir.
Bu olaylar sadece Roblox denen oyunda mı oluyor? Böyle kirli işleri isteyen internetin her yerinde yapabilir, o halde interneti de kapatalım mı? Gerçi anlatıyorum ama muhtemelen 15 yaşın üzerinde değilsin bile, umarım zamanla anlamaya başlarsın.
- Makaleler
- 1
Ben bu oyundan para kazanıyordum. Gecen sene biraktim ama. Az para da değil yani. Şu an bu oyundan gecimini saglayan binlerce kisi vardir. YouTuber da dahil yani sadece oyun yapan veya Robux satan değil orasını siz dusunun.
Ben bu oyundan para kazanıyordum. Gecen sene biraktim ama. Az para da değil yani. Şu an bu oyundan gecimini saglayan binlerce kisi vardir. YouTuber da dahil yani sadece oyun yapan veya Robux satan değil orasını siz dusunun.
Siz içerik yükledikten sonra kullanıldıkça para mı kazanıyordunuz?
Güzel kardeşim bizim milletin durumu belli. Ota .oka yasak geliyor. Gitsin İngilizce, Almanca öğrensin, adam akıllı yurt dışına oyun geliştirsin.
dotsh
Üstün
Güzel kardeşim bizim milletin durumu belli. Ota. Oka yasak geliyor. Gitsin İngilizce, Almanca öğrensin, adamakıllı yurt dışına oyun geliştirsin.
Zaten türkler için oyun yapmıyor. Global oyunlar yapıyor. Daha fazla erişim yasağı getirilmesin diye ses çıkartıyor.
- Makaleler
- 1
Hayir robux satiyordum.Siz içerik yükledikten sonra kullanıldıkça para mı kazanıyordunuz?
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347