Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin sizin paranıza ihtiyaci yok bunu bilin. Çocuklarımızı o iğrenç yerlerden uzak tutacağız bu yasakların arkasındayız ve devletimizi hükümetimizi tebrik ederim umarım ileride daha çok böyle haberler gelir.
1723058640094.webp

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin sizin paranıza ihtiyaci yok bunu bilin. Çocuklarımızı o iğrenç yerlerden uzak tutacağız bu yasakların arkasındayız ve devletimizi hükümetimizi tebrik ederim umarım ileride daha çok böyle haberler gelir.

1-2 tane densizin yaptığı oyunu komple yasaklamak ve bu yasağı tebrik etmek. TikTok yasaklansın diyenlerdensindir değil mi?

Roblox kapansa ne olur kapanmasa ne olur çok kasmayalım. Hatta reis elin değmişken X, TikTok ve YouTube'a da el at be.
Ciddiyim.

Tek adam rejimi kararıyla Facebook ve WhatsApp'ta kapansın ne dersiniz? Türkiye'de yaşayan insanların Instagram ve X gibi sosyal medya uygulamalarında iletişim hakkı ve haber alma özgürlüğü denen bir şey var ama sizler anlamazsınız. Bu dünyada boşa nefes tüketiyorsunuz ne yazık ki acı gerçekler bunlar.

İnterneti yasaklasa bile ses çıkarmam hiç sorun değil sonuç da devlet biliyor ne yaptığını bu devlet aklı yasaklarsa vardır bir bildiği.
Kalitesiz troll. Böyle konuları kirletmeyin en azından.

Roblox kapansa ne olur kapanmasa ne olur çok kasmayalım. Hatta reis elin değmişken X, TikTok ve YouTube'a da el at be.
Ciddiyim.
Dostum çalıştığın düğün salonunu da kapatalım bana bir faydası yok zaten? Geçmişte yazdıklarını inceledim hem liberalim yazıyorsun (şimdi o ironiydi der, çok severler böyle komik şakaları) hem yukarıya yazdıklarına bak. Üstüne şeriatçı, birde Kemalizm kötüymüş falan. Atatürk'ü Kemal diye geçiştiriyor. ABD hakkında ileri geri konuşuyor ama orada yaşamak isterdim diye methiye çekiyor. Avrupa ahlakı kötüymüş, Fransa İslamofobikmiş falan filan. Tamam aydın.
Muhammed ile beraber kara listeme gelebilirsin aydın.

Kalitesiz troll. Böyle konuları kirletmeyin en azından.

Dostum çalıştığın düğün salonunu da kapatalım bana bir faydası yok zaten? Geçmişte yazdıklarını inceledim hem liberalim yazıyorsun (şimdi o ironiydi der, çok severler böyle komik şakaları) hem yukarıya yazdıklarına bak. Üstüne şeriatçı, birde Kemalizm kötüymüş falan. Atatürk'ü Kemal diye geçiştiriyor. ABD hakkında ileri geri konuşuyor ama orada yaşamak isterdim diye methiye çekiyor. Avrupa ahlakı kötüymüş, Fransa İslamofobikmiş falan filan. Tamam aydın.
Muhammed ile beraber kara listeme gelebilirsin aydın.
Profilimi özetlediğin için teşekkür ederim.
Dont Tread On Me

Hem düğün salonunda çalışmıyorum la. :rofl:

İnterneti yasaklasa bile ses çıkarmam hiç sorun değil sonuç da devlet biliyor ne yaptığını bu devlet aklı yasaklarsa vardır bir bildiği.
Aynen öyle kardeşim. Düşüncelerimiz aynı vesselam.

Roblox pek sağlıklı bir oyun değil açıkçası. Kontrolsüz birçok aile var bölgemizde maalesef.
Yasaklar normalde asla desteklenmemeli ama sadece Roblox özelinde mantıklı bir yasaktı.
Roblox ile geçim sağlamak da ayrı bir kafaymış, bu bir oyun neticede, insanlar harita yapar ve oyuncular da oynar.
Ticari kafayla bakanlar zaten bu yasağın sebebi olabilir, çocuklara eğitici içerikler sunmak yerine ne popülerse onun oyununu yapıyorlardı.
İlk başlarda oyun iyiydi ama sonradan gerçekten zararlı olmaya başladı oyun.
Kısacası bu geliştirici arkadaşlar kendilerine yeni bir iş bulsun en kısa sürede yoksa daha çok aç kalırlar.