12. sınıfım. Ortaokul 6'dan beri matematiğim hiç yok diyebilirim. İstediğim bölümlerin neredeyse hepsi sayısal ağırlıklı. Ortaokulda sapmadan önce gayet iyiydim matematikte. Ama lisede ve 8.sınıfta rezalet. O yüzden bu sene mezuna bırakıp sadece sayısal özellikle matematik ağırlıklı çalışmak istiyorum temelden başlayıp. Yardımcı kaynaklar da almayı düşünüyorum; ÜçDörtBeş all star gibi. Sözelim iyi, benim için önemli olan matematik. Şu an çalışsam da anlamıyorum 6. sınıftan beri matematik kopuk olduğu için. O yüzden mezuna bırakıp 1 sene matematik üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Her gün düzenli çalışmayla halledebilir miyim? Zaten okula da 1 sene erken başladım, yani pek sorun olmaz diye düşünüyorum girmem gereken yaşta gireceğim mantıken.

Tamamlayamıyorsanız sorun sizde bence.

1 senede rahat mı oturtulur? :D TYT okey de AYT sıfırdan mümkün değil.

@seeraddar hocam canlı örneğidir 1 senede sıfırdan yapılabilir olduğunun.🙂

Ayarı veririm ben hocam örnek olaraktı o. Zaten mart gibi başlayacağım çalışmaya. Bu sene girmeyi düşünüyorum zaten bir denemek amaçlı, zamanı falan oturtma amaçlı.

Forumdaki rehberlere bak ÖSYM sınavları kategorisindeki. Kaynaktan videolara kadar her şeyi yazdık @SF26 ile.

Bölme işlemini bile tam bilmeden başladım ama şu an matematikten soru kaçırmıyorum. 3D bana kolay geliyor. Günde 5 saat verirsen 6 ayda fulleyebilirsin. Benim staj olmasa TYT matematik 33 değil 40 gelirdi. Mezun senende hazırlanacaksan aralık gibi matematik adına her şey biter, sonrasında sadece zor kaynak çözersin. Sene sonuna kadar da fulleyebilirsin.

0 sayısal toplam 35-40 netten, meslek lisesinden 97 nete.

Son düzenleme:
@seeraddar hocam canlı örneğidir 1 senede sıfırdan yapılabilir olduğunun.🙂

Forumdaki rehberlere bak ÖSYM sınavları kategorisindeki. Kaynaktan videolara kadar her şeyi yazdık @SF26 ile.
Adam akıllı çalışan 1 senede o matematiği halleder. Ben de 1 senede hallettim de sınav anını yönetemedim bir de üstüne sınav ortamında bayağı olaylar çıktı bahsetmiştim zaten. Normalde denemelerde 33-34 bandına sabitlemiştim.