Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 9 Şubat 2026 #1 Resim hocam not kırıyor. Bir şey de yapmadım; arkadaş resmin 4’te 1’ini yaptı, ben tamamen yaptım ama bana daha az not verdi. Demeye çalıştığım ne yapabilirim konuşmalı mıyım? Müzik dersine mi alayım kendimi? Son düzenleme: 9 Şubat 2026
Resim hocam not kırıyor. Bir şey de yapmadım; arkadaş resmin 4’te 1’ini yaptı, ben tamamen yaptım ama bana daha az not verdi. Demeye çalıştığım ne yapabilirim konuşmalı mıyım? Müzik dersine mi alayım kendimi?
Ata Tuğkan Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 314 Çözümler 2 Beğeniler 242 9 Şubat 2026 #2 Dert etme, ben 11. sınıfta beden dersinden 0 almıştım. Ortalamamın ne kadar düştüğünü bile fark etmedim. O kadar etkisizdi. Virgül oynar.
Dert etme, ben 11. sınıfta beden dersinden 0 almıştım. Ortalamamın ne kadar düştüğünü bile fark etmedim. O kadar etkisizdi. Virgül oynar.
anilx Yetkin Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 725 Çözümler 1 Beğeniler 173 9 Şubat 2026 #3 Küçük bir ilçe ya da şehirde yaşıyorsan hiçbir şey yapamazsın.
Lulz Uzman Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 111 Yer /dev/nvme0n1 9 Şubat 2026 #4 Torukojin Kaneki dedi: Resim hocam not kırıyor. Bir şey de yapmadım; arkadaş resmin 4’te 1’ini yaptı, ben tamamen yaptım ama bana daha az not verdi. Demeye çalıştığım ne yapabilirim konuşmalı mıyım? Müzik dersine mi alayım kendimi? Genişletmek için tıkla... Müzikte zorlanmayacaksan geç gitsin. Üç günlük dünyada elin manyağıyla uğraşmayacaksın. İte dalaşacağına çalıyı dolaş.
Torukojin Kaneki dedi: Resim hocam not kırıyor. Bir şey de yapmadım; arkadaş resmin 4’te 1’ini yaptı, ben tamamen yaptım ama bana daha az not verdi. Demeye çalıştığım ne yapabilirim konuşmalı mıyım? Müzik dersine mi alayım kendimi? Genişletmek için tıkla... Müzikte zorlanmayacaksan geç gitsin. Üç günlük dünyada elin manyağıyla uğraşmayacaksın. İte dalaşacağına çalıyı dolaş.
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.878 Çözümler 9 Beğeniler 1.866 9 Şubat 2026 #5 Bazı dengesiz hocalar var öyle takılma zurnanın son deliği ortalama falan düşmez.
LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.506 Çözümler 15 Beğeniler 2.817 9 Şubat 2026 #6 Bir önemi olmayan, dersinde adam gibi şey yapamayan kişiler böyle rolleniyor işte. Ne yapabilirsin bilmiyorum. Müdüre iletebilirsin.
Bir önemi olmayan, dersinde adam gibi şey yapamayan kişiler böyle rolleniyor işte. Ne yapabilirsin bilmiyorum. Müdüre iletebilirsin.