Merhabalar, bilgisayarı açtım böyle bi' ekranla karşılaştım, sildim yükledim düzelmedi.

1734050300985.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Spotify önbelleğini temizlemeyi deneyin.

2024-12-13_10-07.webp

Çözülmezse uygulama verilerini sıfırlayın. Spotify hesabına tekrar girmeniz gerekebilir.

2024-12-13_10-08.webp

Genelde çoğu uygulama kaldırsanız da önbellek vb. sistemde bırakıyor. Yine çözüm sağlanmazsa Complete internet repair ile ağ ayarlarını onarın.

Yönetici olarak çalıştırıp, sağ altta go veya git butonuna tıklayıp çalıştırın. Uygulamayı başlatmadan önce internet kullanan uygulamalarınızı kapatın.

2024-12-13_10-12.webp

Eki Görüntüle 106861

Çözülmezse uygulama verilerini sıfırlayın. Spotify hesabına tekrar girmeniz gerekebilir.

Eki Görüntüle 106862

Genelde çoğu uygulama kaldırsanız da önbellek vb. sistemde bırakıyor. Yine çözüm sağlanmazsa Complete internet repair ile ağ ayarlarını onarın.

Yönetici olarak çalıştırıp, sağ altta go veya git butonuna tıklayıp çalıştırın. Uygulamayı başlatmadan önce internet kullanan uygulamalarınızı kapatın.

Eki Görüntüle 106864
İki yöntemde çalışmadı. Spotify bilgisayarda şu an problemli galiba. Telefondan şarkıyı başlatıp Cihaz değiştirme yerinden bu bilgisayarı seçince müzik çalabiliyorum.

Eki Görüntüle 106861

Eki Görüntüle 106862

Eki Görüntüle 106864
Merhaba hiçbirisi işe yaramıyor, eski bilgisayarımda ne web üzerinden girebiliyorum ne de uygulama üzerinden. Şu anki bilgisayarımda da sadece uygulama üzerinden girebiliyorum ve güncelleme yapmadım. Sorunun güncelleme ya da DNS servisinin buna sebebiyet verdiğini düşünüyorum. Ayrıca playlistlerin üzerine bastığımda müzik çalabiliyorum garip bir şekilde.

Olabilir. Ben modem üzerinden Cloudflare DNS kullanıyorum. ISS Netspeed. Herhangi bir sorun yaşamıyorum. Belki işletim sistemi kaynaklı da olabilir. Sistem güncellemelerini kontrol edin. Ayrıca Microsoft Store veya harici sürümünü de ayrı ayrı test edebilirsiniz. Ben Store sürümünü kullanıyorum.

2024-12-13_11-17.webp

Müziği düz aratınca veya oynatma listesinde hata almıyorum. Belki Premium kullanmıyorsanız, reklam engelleyici bir DNS veya AdGuard gibi bir uygulama falan da sorun çıkarıyor olabilir. @DARKEYESX20

2024-12-13_11-19.webp

2024-12-13_11-16.webp

Olabilir. Ben modem üzerinden Cloudflare DNS kullanıyorum. ISS Netspeed. Herhangi bir sorun yaşamıyorum. Belki işletim sistemi kaynaklı da olabilir. Sistem güncellemelerini kontrol edin. Ayrıca Microsoft Store veya harici sürümünü de ayrı ayrı test edebilirsiniz. Ben Store sürümünü kullanıyorum.
NextDNS üzerindeyim ve silip sitesinden tekrar kurdum işe yaramadı. Dediğiniz gibi UWP sürümünü de deneyeceğim.

Güncelleme: UWP sürümü de çalışmıyor.
Müziği düz aratınca veya oynatma listesinde hata almıyorum. Belki Premium kullanmıyorsanız, reklam engelleyici bir DNS veya AdGuard gibi bir uygulama falan da sorun çıkarıyor olabilir.
Premium kullanıyorum, DNS'nin buna sebebiyet verdiğini düşünmüyorum çünkü şu anki bilgisayarımda (Linux) uygulamasını güncellemedim ve sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme: