Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bir anda oldu.
Detaylar
Kim cevapladı?TPM kaynaklı galiba. Microsoft hesabı varsa diğer oturum açma seçeneklerinden hesapla giriş yapabilirsiniz belki. PIN ayarla kısmında ne diyor peki, yeni PIN oluştur falan diyorsa oluşturabilirsiniz.
Yapılamıyor. Hiçbir şekilde.TPM kaynaklı galiba. Microsoft hesabı varsa diğer oturum açma seçeneklerinden hesapla giriş yapabilirsiniz belki. PIN ayarla kısmında ne diyor peki, yeni PIN oluştur falan diyorsa oluşturabilirsiniz.
Güvenli Mod'da başlatıp;
C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc
- yolunu takip ederek son klasörün içeriğini silmeyi deneyin. PIN'i zorla kaldıracak bu eylem.
ahmetmelihalemdar
Becerikli
Ben genelde BIOS guncelledikten sonra oluyor. PIN ayarla deyip yeni PIN olusturup giriyorum
Güvenli Mod'da başlatıp;
C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc
- yolunu takip ederek son klasörün içeriğini silmeyi deneyin. PIN'i zorla kaldıracak bu
Güvenli Mod da açılmıyor.
Ek olarak şunu denedim:
Çözüm: NGC Klasörünü Temizleyerek PIN Kilidini Kaldırmak
Windows'un "Güvenlik ayarları değişti" hatası vermesinin sebebi, C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc dizinindeki kimlik doğrulama dosyalarının bozulmasıdır.
Uygulama Adımları:
CMD ekranı açıldığında şu komutları sırasıyla gir:
Windows'un "Güvenlik ayarları değişti" hatası vermesinin sebebi, C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc dizinindeki kimlik doğrulama dosyalarının bozulmasıdır.
Uygulama Adımları:
- Giriş ekranındayken Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat.
- Açılan mavi menüde Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Komut İstemi (CMD) yolunu izle.
Kod:
icacls C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc /T /Q...
@Sxinar'ın yazdığı kodlardan 2. kodu yazınca "Sistem yolu bulunamadı" diyor.
Son düzenleme:
Shift + Yeniden Başlat dediğimizde mavi ekranda Gelişmiş Ayarlar kısmından sonra Başlangıç Ayarları'nda Güvenli Mod seçeneği olmalı. Güvenli Mod'a neden geçemiyorsunuz, bir hata bildirimi mi alıyorsunuz?Güvenli Mod da açılmıyor.
Ek olarak şunu denedim:
Çözüm: NGC Klasörünü Temizleyerek PIN Kilidini Kaldırmak
Uygulama Adımları:
- Giriş ekranındayken Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat.
- Açılan mavi menüde Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Komut İstemi (CMD) yolunu izle.
Kod:icacls C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc /T /Q...
@Sxinar'ın yazdığı kodlardan 2. kodu yazınca "Sistem yolu bulunamadı" diyor.
Dediğiniz yaptım zaten ancak sistem güvenli modda başlamıyor aynı ekrana atıyor.Shift + Yeniden Başlat dediğimizde mavi ekranda Gelişmiş Ayarlar kısmından sonra Başlangıç Ayarları'nda Güvenli Mod seçeneği olmalı. Güvenli Mod'a neden geçemiyorsunuz, bir hata bildirimi mi alıyorsunuz?
Şu anda girdi ancak "Parola" istiyor.
Parola Sıfırla seçeneği de disket istiyor.
Son düzenleme:
Parola kısmına emir yazıp Enter'lamayı dener misiniz?Dediğiniz yaptım zaten ancak sistem güvenli modda başlamıyor aynı ekrana atıyor.
Şu anda girdi ancak "Parola" istiyor.
Parola Sıfırla seçeneği de disket istiyor.
Eki Görüntüle 256218
Yanlış.Parola kısmına emir yazıp Enter'lamayı dener misiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Samsung Galaxy A37 veya A57 alana Buds 3 FE %50 indirimli