Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bir anda oldu.
Detaylar
Kim cevapladı?PIN hatası sıfırlandı sanırım, parola kısmına rastgele bir şey yazıp asıl parolayı yazdığımız şey olarak belirleyebilir miyiz diye düşündüm ama olmadı.
Peki eski şifreniz de mi çalışmıyor? Microsoft hesabı mı kullanıyordunuz yoksa yerel hesap mı?
PIN hatası sıfırlanmadı, güvenli modda açıldığı için istemedi normal parola istedi.PIN hatası sıfırlandı sanırım, parola kısmına rastgele bir şey yazıp asıl parolayı yazdığımız şey olarak belirleyebilir miyiz diye düşündüm ama olmadı.
Peki eski şifreniz de mi çalışmıyor? Microsoft hesabı mı kullanıyordunuz yoksa yerel hesap mı?
Akla gelebilecek tüm şifreleri denedim zaten ancak ben bir şifre koymadım.
Microsoft hesabı ancak Microsoft hesabi ile de sıfırlanmıyor, çünkü ekran açılmıyor.
cmd üzerinden yönetici hesabı açılabilir, etkinleştirip içeri girilebilir gibi. cmd ekranı açtığımızda imlecin sonunda ne yazıyor? Örneğin X:\Windows\System32> gibi.PIN hatası sıfırlanmadı, güvenli modda açıldığı için istemedi normal parola istedi.
Akla gelebilecek tüm şifreleri denedim zaten ancak ben bir şifre koymadım.
Microsoft hesabı ancak Microsoft hesabi ile de sıfırlanmıyor, çünkü ekran açılmıyor.
Onu da denedik, işe yaramıyor.cmd üzerinden yönetici hesabı açılabilir, etkinleştirip içeri girilebilir gibi. cmd ekranı açtığımızda imlecin sonunda ne yazıyor? Örneğin X:\Windows\System32> gibi.
Malum bi' arkadaşla uğraştık bakamadım konuya. Bu PIN hatası durduk yere olmuştu değil mi, herhangi bir ayarın değiştirilmediğinden eminiz sanırım. Fakat belki farkında olmadan değişen bir şeyler vardır. Sistem geri yükleme yapılabilir eğer önemli veriler kaydetmediyseniz.
Ama geri yüklemeden önce bir de bu videoya bakabiliriz:
Son düzenleme:
Garip bir şekilde birkaç yeniden başlatma sonrasında parola kısmına random atarak giriş yaptım.
Tekrar restart attığınızda parola istiyor mu peki, istiyorsa attığınız random parolayı mı istiyor?Garip bir şekilde birkaç yeniden başlatma sonrasında parola kısmına random atarak giriş yaptım.