Çözüldü Birinci dönem iki, ikinci dönem üç dersten kalınırsa sınıfta kalınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LuiLibero
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 133
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LuiLibero

Çalışkan
İyi sosyaller. Buna benzer bir konu daha önce açmıştım ama aklıma bir soru takıldı. Birinci dönem iki dersten, ikinci dönem ise üç dersten kaldım. Sınıfta kalır mıyım? Birinci dönem fiziğim 80 civarındaydı ancak şu an ikinci dönem üç dersten kaldım. Yıl sonu ortalamasına mı bakılır yoksa ikinci dönem üç dersten kaldığım için direkt sınıfta mı kalırım? 9. sınıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyi sosyaller. Buna benzer bir konu daha önce açmıştım ama aklıma bir soru takıldı. Birinci dönem iki dersten, ikinci dönem ise üç dersten kaldım. Sınıfta kalır mıyım? Birinci dönem fiziğim 80 civarındaydı ancak şu an ikinci dönem üç dersten kaldım. Yıl sonu ortalamasına mı bakılır yoksa ikinci dönem üç dersten kaldığım için direkt sınıfta mı kalırım? 9. sınıfım.

Mesela X dersin ilk dönem 49 sa ikinci dönem 51 SE kalmış olmuyorsun. İki dönemin ortalaması eğer geçer notun altındaysa kalmış oluyorsun ve en son 3 hakkımız vardı şimdi nasıl bilmiyorum.

Geri
Yukarı Alt