user427696a
Başarılı
Ben sinav haftasindan 2 hafta sonra nakil attim, 2 hafta geçmesine rağmen matematik ve fizik ana derslerin notlari girilmedi, o okuldan gittigim icinde hiç giremediler. Geçtiğim okul bunu biliyor ve nu yuzden bana G girmek yerine okulumdan notumu istediler fakat 2 3 haftadir gelisme yok. Ayrica İmam Hatip oldugu icin ekstra 5 ders daha var ve ben normalde düz Anadolu'da olduğum için beni 1.siınav yapabilirlermiş. Asıl merak ettigim konu bu:
-Fıkıh
-Siyer
-Hadis
-Kuran
-Arapça
Bunlar 1.sinavina hiç girmedigim.
-Matematik ve fizik ise 1.sinavina girdigim fakat 1. sinav notumun girilmedigi sinav. 2. sinav notlarım geçmeme yeterli fakat oradaki boş G gibi falan olur mu? Bir anda yani sadece bu derslerde 2. sinav notuyla geçer miyim?
10. sinifim ve 1. sinav notu olmayan tüm derslerden geçiyorum ancak 1.not G girilirse diye korkuyorum.
-Fıkıh
-Siyer
-Hadis
-Kuran
-Arapça
Bunlar 1.sinavina hiç girmedigim.
-Matematik ve fizik ise 1.sinavina girdigim fakat 1. sinav notumun girilmedigi sinav. 2. sinav notlarım geçmeme yeterli fakat oradaki boş G gibi falan olur mu? Bir anda yani sadece bu derslerde 2. sinav notuyla geçer miyim?
10. sinifim ve 1. sinav notu olmayan tüm derslerden geçiyorum ancak 1.not G girilirse diye korkuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: