CheeZz_MaN

Uzman
Geçenlerde Triginad ve Toganalı birisiyle tanıştım ve kendisi bana yan hesabını takip etmemi istedi ama ben de pek güvenemedim. Acaba hesabı takip ettirip bir şey mi yaptıracak diye düşünüyorum. Başta kabul ettim ama sonradan hem takipten çıkardım hem de takip etmeyi bıraktım yan hesabını. Şimdi yabancı olunca bir de daha fazla güvensizlik ortaya çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir problem yaratmaz sadece politikalara ve senden ne istediklerine dikkat et. Eğer profilin gizli ise içinde fotoğraf varsa ve post olarak da fotoğraflar bulunuyorsa bunlara dikkat etmen iyi olur. Sahte hesap açabilirler hakkında.

Bir problem yaratmaz sadece politikalara ve senden ne istediklerine dikkat et. Eğer profilin gizli ise içinde fotoğraf varsa ve post olarak da fotoğraflar bulunuyorsa bunlara dikkat etmen iyi olur. Sahte hesap açabilirler hakkında.

Hesabımda fotoğraf yoktu o zaman kabul etmemde sakınca yok sanırım. Yardımınız için teşekkür ederim.

Sırf takip ettiğiniz için sizi sorgulamazlar ya da hapse atmazlar. Çok çok dolandırıcı çıkar o da para kaptırmadığınız sürece sorun yaşamazsınız. Çok da takılacak şeyler değil yani.

Yabancı olunca daha da bir güvensizlik geldi ondan yazmıştım. Bazı şeyleri biraz fazla takan birisiyim onunda etkisi hocam yoksa haklısınız. yardımınız için teşekkür ederim.