baturalp

Çalışkan
Selam,

Aklıma takılan bir durum var. Tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim.

Elimde 13 yaşından küçükken açılmış ama tertemiz, hiç kullanılmamış eski tarihli sosyal medya hesapları var. Sizce hesap tarihinin eski görünmesi için bunları mı kullanmalıyım, yoksa yaş sınırından dolayı ileride risk olur diye sıfırdan yeni hesap mı açmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş sınırı sadece bazı videoları izlemenizi engelliyor diye biliyorum. Yeni açılan hesaplara bot gözüyle bakıldığından eski hesabınızı kullansanız iyi olur. 10-15 küsür hesabım var eskiden açtığım, hiçbiri sorun çıkartmadı şu ana kadar.

Yaş sınırı sadece bazı videoları izlemenizi engelliyor diye biliyorum. Yeni açılan hesaplara bot gözüyle bakıldığından eski hesabınızı kullansanız iyi olur. 10-15 küsür hesabım var eskiden açtığım, hiçbiri sorun çıkartmadı şu ana kadar.
Aslinda, internette satilan hesaplar var cok eski kurulum onlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Aslinda, internette satilan hesaplar var cok eski kurulum onlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Eski tarihli hesaplara bazı sitelerde talep var. Kapanma konusunda güvenli olduğuna inanılan yaygın bir inanış var.

Bence almak mantıklı değil çünkü hiçbir hesap kapanmaz değil ve aynı hesabı birden fazla kişiye satabiliyorlar. Onu da geçtim, hesabın ilk kullanıcısı hesabı her zaman geri alma hakkına sahip oluyor.
Yeni hesaplara bot gözüyle bakılmıyor. Sadece bazı kritik bilgileri sonra değil şimdi vermenizi istiyorlar.

Eski tarihli hesaplara bazı sitelerde talep var. Kapanma konusunda güvenli olduğuna inanılan yaygın bir inanış var.

Bence almak mantıklı değil çünkü hiçbir hesap kapanmaz değil ve aynı hesabı birden fazla kişiye satabiliyorlar. Onu da geçtim, hesabın ilk kullanıcısı hesabı her zaman geri alma hakkına sahip oluyor.

Yeni hesaplara bot gözüyle bakılmıyor. Sadece bazı kritik bilgileri sonra değil şimdi vermenizi istiyorlar.
O eski hesaplarda hesaplari kurulmamis haliyle veriyorlar sen maili olusturup sifre degistiriyorsun, kullanici adi ve mail ayni oluyor.

Bence guvenli.

Eski hesap size aitse kullanın ne olacak? Güven muhabbetinde de şöyle olur uzun zamandır kullanmadığınız için bilgileri güncellemenizi ister eklersiniz kullanmaya devam edersiniz.