Hesaba erişim varsa 'arşiv' kısmından paylaşılmış tüm hikayeler görülebilir, tabii eğer arşivden de silmediyse. Onun dışında takip ettiğin bir kişinin hikayelerini göremezsin. Aynı şekilde eski gönderilerini de göremezsin.

Hesaba erişim varsa 'arşiv' kısmından paylaşılmış tüm hikayeler görülebilir, tabii eğer arşivden de silmediyse. Onun dışında takip ettiğin bir kişinin hikayelerini göremezsin. Aynı şekilde eski gönderilerini de göremezsin.
Instagram'da bir başkasının eski hikayelerini görebilmek mümkün mü veya eski gönderilerini?
Arkadaşında dediği gibi sadece o hesaba girerek arşivlenmiş gönderiler ve hikayelerden bakılabilir. Onun harici göremezsin.

Arkadaş bir başkasının eski hikayelerini görmek istiyormuş. Veriliyorsa bile bunlar ancak mahkeme kararı ile veriliyordur diye düşünüyorum. Sonuçta ortada kullanıcının özeli söz konusu.
Uygulamayı aç, "Ayarlar"a gir, "Güvenlik"i seç, "Veri İndir"e dokun, e-posta adresini yaz, "İndirme Talep Et"e bas, şifreni gir ve tamam.

Ya da bilgisayardan instagram.com’a gir, giriş yap, profil ikonundan "Ayarlar"a tıkla, "Gizlilik ve Güvenlik"ten "Veri İndirme"ye git, e-posta ve şifreni girip "İndirme Talep Et" de. 48 saat içinde e-postana link gelecek, eski mesajlar, fotoğraflar, her şey içinde olacak, ama link 4 gün geçerli.

Bir kişi istediği zaman kendi hesabındaki mesajlara erişebilir. Başkasının mesajlarını görüntülemek istediğinde ise, bu işlemi gerçekleştirme yetkisi yalnızca "etik ve yasal çerçevede, ilgili kişinin açık izni ile uyumlu bir süreç" kapsamında mümkündür, aksi suç olur. Hesaba erişim hakkı olmadan başkasının verilerine ulaşmak mümkün değil, ben soruyu başta yanlış anlamışım, affedersiniz.

Teşekkürler herkes fakat benim öğrenmek istediğim başkalarının eski hikaye veya gönderilerine erişmek... Galiba bir yolu yok hack dışında teşekkürler herkese ^^