Bisiklet için kask mı, çanta mı alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 243
Hafif çatlak nasıl oluştu? Aşırı hasar yoksa kask kullanılmaya devam edebilir bence. Ama heybenin de kalitesi düşük sanırım. Fermuarı elinde kalan varmış ve dikişleri sağlam değil yazan çok.

Kaskınızın fotoğrafı var mı?

Atayim birazdan.

Kapalı kaskla beraber dizliklere öncelik ver.

Kapali kaska butcem yok maalesef. Tehlikenin farkinda oldugumdan dolayi cok dikkatli suruyorum zatenh. Ve asiri gec kalmadigim surece yavas suruyorum. Yine de oenmli tabii ki. Aslinda eger oneriniz varsa cok ucuza bir kapali kask onerebilir misiniz? Her turlu bisiklet kasklarindan daha korunakli olur zaten. Tek sikintisi yazin cok terletir.

Bir de bu kapali kasklar kisin buhar yapmaz mi? Veya yagmur damlalari falan ne olacak?

Dizligim yok. Alsam iyi olur aslinda.

Kaski kapinin arkasina asiyordum. Kardesim sie surekli kapiyi carparak aciyordu. Sinirlenince veya kavga falan edince kapiyi ayri sert aciyordu. Her acisinda da kask duvar ile kapi arasinda eziliyordu. Hic aklima gelmemisti orada hasar alacagi. Sonunda ufak bir catlak olusmustu kaskta.

Ama heybenin de kalitesi düşük sanırım.

Yuksek kalite beklemiyorum aslinda. Gecen bir amcanin bisikletinde heybe gordum. Mukemmel derecede kullanisli duruyordu. Kaca aldigini sordum, 8 yil once aldim hatirlamiyorum dedi. Sifir gibi duruyordu daha heybeler.

Aslinda kendim heybe dikmeyi dusunmedim degil ama malzemem yok. Soyle guzel bir kumas veya deri elime gecse cok guzel olurdu. Hayvan yemi torbasi ile yapabilirim aslinda ama cok abes durur. Zaten benim biisklet esege benziyor. Tam esek olur.

Son düzenleme:
Atayim birazdan.

Kapali kaska butcem yok maalesef. Tehlikenin farkinda oldugumdan dolayi cok dikkatli suruyorum zatenh. Ve asiri gec kalmadigim surece yavas suruyorum. Yine de oenmli tabii ki. Aslinda eger oneriniz varsa cok ucuza bir kapali kask onerebilir misiniz? Her turlu bisiklet kasklarindan daha korunakli olur zaten. Tek sikintisi yazin cok terletir.

Bir de bu kapali kasklar kisin buhar yapmaz mi? Veya yagmur damlalari falan ne olacak?
Uzmanlık alanım değil de yine de kasklar için modele bağlı olarak hava sirkülasyonu sağlayan kanallar ve vizor için özel kimyasal sıvılar oluyor.
Dizligim yok. Alsam iyi olur aslinda.
Dizlik ve kolluk işine yarar, düşünce hasarı ve deri yüzülmelerini bir miktar önler.

Aslinda su cok mantikli geldi. Boyutunu tam bilmiyorum acaba benimkine olur mu? Bir de satis yapan site guvenilir midir acaba?

Aslinda su cok mantikli geldi. Boyutunu tam bilmiyorum acaba benimkine olur mu? Bir de satis yapan site guvenilir midir acaba?
Olmasına olur da nasıl durur orasını bilemem.

Mavi ile cizdigim yer catlak.

Bu da şu an ki hali. Kasa ile olan gorunumune bakın diye atıyorum. Tabii ki normalde arkada kuş kafası yok. Gidona asili olan torbalari da bosverin.

Olmasına olur da nasıl durur orasını bilemem.

Ben retro gorunumu seviyorum aslında. Benim bisiklete yakismaz mi sizce?

Bu da var.

Bu da hosuma gitti.

Dosya Ekleri

• IMG-20241008-WA0004.webp
    IMG-20241008-WA0004.webp
    89,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 20241008_205747.webp
    20241008_205747.webp
    219 KB · Görüntüleme: 38
  • 20240908_154524.webp
    20240908_154524.webp
    752,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Kask bu.

https://www.trendyol.com/northern-f...canta-motosiklet-cantasi-p-739779664/yorumlar

Canta bu.

Bisiklet ise bu. Bisikletimin arkasinda sepet var ve yukumu genellikle de cantami oraya koyuyorum. Kotu duruyor ama sanki. Attigim cantayi alirsam canta tasimayi birakirim. Kaskim ise linkteki kaskin kalitesinde bir tane var ama hafif catlamis. Bantladim.

Eki Görüntüle 88749
Kask. Babami, beni, erkek kardesimi olumden kurtaran meretin adidir kask.

Kask al, canta halledilir.

Mavi ile cizdigim yer catlak.

Bu da şu an ki hali. Kasa ile olan gorunumune bakın diye atıyorum. Tabii ki normalde arkada kuş kafası yok. Gidona asili olan torbalari da bosverin.

Ben retro gorunumu seviyorum aslında. Benim bisiklete yakismaz mi sizce?

Bu da var.

Bu da hosuma gitti.
Bence kirik kask takilmasi mantikli degil, ucuz standart Decathlon kaski bile belli bi olcuye kadar yeter. Hayat kurtardigini biliyorum.

Geri
Yukarı Alt