- Makaleler
- 1
Kapalı kaskla beraber dizliklere öncelik ver.
Çantanın acelesi yok.
Çantanın acelesi yok.
Uzmanlık alanım değil de yine de kasklar için modele bağlı olarak hava sirkülasyonu sağlayan kanallar ve vizor için özel kimyasal sıvılar oluyor.Atayim birazdan.
Kapali kaska butcem yok maalesef. Tehlikenin farkinda oldugumdan dolayi cok dikkatli suruyorum zatenh. Ve asiri gec kalmadigim surece yavas suruyorum. Yine de oenmli tabii ki. Aslinda eger oneriniz varsa cok ucuza bir kapali kask onerebilir misiniz? Her turlu bisiklet kasklarindan daha korunakli olur zaten. Tek sikintisi yazin cok terletir.
Bir de bu kapali kasklar kisin buhar yapmaz mi? Veya yagmur damlalari falan ne olacak?
Dizlik ve kolluk işine yarar, düşünce hasarı ve deri yüzülmelerini bir miktar önler.
Bisiklette kaskın ne önemi var sanki motor kullanıyor![]()
Olmasına olur da nasıl durur orasını bilemem.BÜYÜK BOY HEYBE
heybe,heybe çeşitleri,motorsiklet heybesi,heybe fiyatları,eşşek heybesi,bisiklet heybesi,heybe fiyatları,heybe çeşitleri,BÜYÜK BOY HEYBE. SARAÇİYE ÜRÜNLERİ Ürünlerini Online Sipariş Edin.BÜYÜK BOY HEYBE. SIRT ÇANTALARI Ürünlerini Online Sipariş Edin.BÜYÜKwww.karacaogluav.com
Aslinda su cok mantikli geldi. Boyutunu tam bilmiyorum acaba benimkine olur mu? Bir de satis yapan site guvenilir midir acaba?
Kendiniz beğendiyseniz satın alın hocam. Şimdi görünüşü kötü desem canınız sıkılacak olmayacak. Ama oraya kitap falan koymak çok iyi olur.Ben retro gorunumu seviyorum aslında. Benim bisiklete yakismaz mi sizce?
Kask. Babami, beni, erkek kardesimi olumden kurtaran meretin adidir kask.100 Siyah Şehir Bisikleti Kaskı
100 Siyah Şehir Bisikleti Kaskı null Bu kask sıkma mekanizması sayesinde vücut yapınızda kolayca uyum sağlar. İsteğe bağlı aydınlatma takmanın tadını çıkarın Kask size uygun değilse koşullarımıza göre geri alınır ya da değiştirilir.www.decathlon.com.tr
Kask bu.
https://www.trendyol.com/northern-f...canta-motosiklet-cantasi-p-739779664/yorumlar
Canta bu.
Bisiklet ise bu. Bisikletimin arkasinda sepet var ve yukumu genellikle de cantami oraya koyuyorum. Kotu duruyor ama sanki. Attigim cantayi alirsam canta tasimayi birakirim. Kaskim ise linkteki kaskin kalitesinde bir tane var ama hafif catlamis. Bantladim.
Eki Görüntüle 88749
Bence kirik kask takilmasi mantikli degil, ucuz standart Decathlon kaski bile belli bi olcuye kadar yeter. Hayat kurtardigini biliyorum.Mavi ile cizdigim yer catlak.
Bu da şu an ki hali. Kasa ile olan gorunumune bakın diye atıyorum. Tabii ki normalde arkada kuş kafası yok. Gidona asili olan torbalari da bosverin.
Ben retro gorunumu seviyorum aslında. Benim bisiklete yakismaz mi sizce?
![]()
latmos Bisiklet Arka Bagaj Reflektörlü Tur Heybesi Bisiklet Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
latmos Bisiklet Arka Bagaj Reflektörlü Tur Heybesi Bisiklet Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu da var.
![]()
Monero Bisiklet Tur Heybesi 64 Lt Kare Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Monero Bisiklet Tur Heybesi 64 Lt Kare yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu da hosuma gitti.