DeadlyMania7 61

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Bisikleti kasislerde bunny hop yaparak, kaldırımlardan atlayarak ve çukurlara dikkat etmeden kullandığım için 2 jant da yamuk durumda. Bunları düzelttirdikten sonra gene bozulacaklar acaba bunu sağlamlıştırmanın bir yolu var mıdır?
Ayrıca yeni bir set jant lastik alırsam onları nasıl sağlamlaştırırım?

Akord ayarı yapmayı öğrenip gerekli aletleri aldıktan sonra istediğin kadar hopla zıpla. Ne kadar sağlam jant alırsan al 1 ay yerine 3 ay sonra yine 8 çizecektir düşüncesindeyim.

Akord ayarı yapmayı öğrenip gerekli aletleri aldıktan sonra istediğin kadar hopla zıpla. Ne kadar sağlam jant alırsan al 1 ay yerine 3 ay sonra yine 8 çizecektir düşüncesindeyim.

Hocam şimdi biraz daha araştırdım alüminyuma göre çelik jantlar daha sağlam diyorlar. Uyguna denk getirebilirsem hem akort malzemelerini hem de jantları alabilirim.

Güzel bir alüminyum jant çelik janttan kat kat iyidir. Kullandığın lastik de iyi olacak.

Hocam lastik ne kadar iyi olursa olsun her kötü asfalt görüğümde kaydırıyorum bisikleti. Şu anda kullandıklarımın da ipleri çıktı kenarlarından.
Direkt çelik jant daha mantıklı geldi bana ama sağlam alüminyum jant önerisi verebilirseniz değerlendiririm.

Bisikleti kasislerde bunny hop yaparak, kaldırımlardan atlayarak ve çukurlara dikkat etmeden kullandığım için 2 jant da yamuk durumda. Bunları düzelttirdikten sonra gene bozulacaklar acaba bunu sağlamlıştırmanın bir yolu var mıdır?
Ayrıca yeni bir set jant lastik alırsam onları nasıl sağlamlaştırırım?

Bence sorunun lastikte ben her zaman iyi lastik kullanıyordum ve taş gibi yapmıyordum hafif yumuşak yapıyordum ama tabii çukura giriceksen ne yaparsan yap jant gene yamulur kasislerde bu şekilde davranması zaten normal ya yavaşlacaksın ya da kenarden girmeye çalışacaksın.